Euro Cert Systems - Certificare sisteme de management, Bucuresti

Certificare sisteme de management

...
Certificare sisteme de management

AVANTAJELE CERTIFICARII SR EN ISO 9001

Familia de standarde ISO 9000  a fost elaborata pentru a ajuta organizatiile, indiferent de tip, marime si produsul furnizat, sa proiecteze, sa implementeze si sa conduca eficace sistemele de management al calitatii.

SR EN ISO 9001 promoveaza adoptarea unei abordari bazate pe proces in dezvoltarea, implementarea si imbunatatirea eficacitatii sistemului de management al calitatii, in scopul cresterii satisfactiei clientului prin indeplinirea cerintelor acestuia.

In acest scop, Euro Cert Systems (ECS) ofera servicii de certificare in conformitate cu prevederile standardelor SR EN ISO 9001:2008 / SR EN ISO 9001:2015.

 

AVANTAJELE CERTIFICARII SR EN ISO 14001

Toate tipurile de organizatii sunt preocupate din ce in ce mai mult sa atinga si sa demontreze o performanta de mediu, controland impactul propriilor activitati.

Standardele internationale referitoare la managementul de mediu sunt destinate sa furnizeze organizatiilor interesate elementele unui sistem de management de mediu eficace care prot fi integrate cu alte cerinte de management pentru sustinerea organizatiilor in atingerea obiectivelor de mediu si a celor economice.

In acest scop, Euro Cert Systems (ECS) ofera servicii de certificare in conformitate cu prevederile standardelor SR EN ISO 14001:2005 / SR EN ISO 14001:2015.

 

AVANTAJELE CERTIFICARII SR ISO 45001

Organizatii de toate tipurile sunt din ce in ce mai preocupate de realizarea si demonstrarea performnatelor in domeniul sanatatii si securitatii ocupationale prin controlul riscurilor profesionale, compatibile cu politica si obiectivele SR ISO 45001. Pentru a deveni eficace toate aceste aspecte au nevoie sa fie conduse in cadrul unui sistem de mangement structurat.

In acest scop, Euro Cert Systems (ECS) ofera servicii de certificare in conformitate cu prevederile standardului SR ISO 45001:2018.

...
Etapele procesului de certificare

1. Clientul solicita pe e-mail sau telefonic solicitarea pentru certificarea initiala; 2. Schimb de informatii intre client si Euro Cert Systems; 3. Analiza solicitatii de certificare; 4. Identificare zone cu neclaritati si cerere de informatii suplimentare ( daca este cazul); 5. Dezvolatre program de audit; 6. Propunere pentru certificare si confirmare program de audit; Certificare initiala: 1. Selectare si numire echipa competenta de audit etapa 1; 2. Elaborare plan pentru audit etapa 1; 3. Realizare audit etapa 1; 4. Rezolvare zone cu probleme de la audit etapa 1 (daca este cazul); 5. Confirmare/numire echipa competenta de audit etapa 2; 6. Elaborare plan pentru audit etapa 2; 7. Realizare audit etapa 2; 8. Rezolvare zone cu probleme de la audit etapa 2 (daca este cazul); 9. Decizie certificare initiala 10.Acordare certificare initiala si emitere documente de certificare 11.Confirmare sau aajustare program de audit si activitati corespunzatoare pentru audit de urmarire si supraveghere, inclusiv frecventa si durata. Auditurile speciale vor fi luate in considerare. Audituri de supraveghere ( primul audit de supraveghre la 12 luni de la etapa 2, al doilea audit de supraveghere la 24 luni de la etapa 2) 1. Schimb de informatii intre client si ECS ( ex. Schimbare de domeniu), se determina daca sunt necesare modificari ale programului de audit 2. Confirmare program de audit si comunicare catre client; 3. Confirmare / numire echipa competenta de audit; 4. Elaborare plan pentru auditurl de supraveghere; 5. Realizare audit de supraveghere; 6. Rezolvare zone cu probleme de la audit de supraveghere (daca este cazul);

Categorii
Date de contact
0727609619
Str. Pasarani, Nr. 70, bl.1, sc.B, et.1, ap. 4, Sector 2, Bucuresti
Distribuie