Excellence - Restaurant Bucuresti

Saloane

...
Salon Imperial

Locul ideal pentru evenimentele memorabile din viata ta!

Salonul Imperial este destinatia perfecta pentru momentele unice din viata ta. Îmbinând elementele clasice cu detaliile sofisticate, Salonul Imperial este conceput special pentru nunti, dar si pentru petreceri private, evenimente corporate, conferinte, lansari si alte ocazii speciale.

Ambianta placuta a salonului este creata de elementele rafinate de decor si tonurile calde de crem care pot complimenta armonios nuantele predominante ale evenimentului sau decoratiunile pe care le alegi.

Salonul Imperial ofera un ring de dans amplu si un sistem de iluminat special.

Capacitate: 100-150 de persoane.

...
Salon Cosmopolitan

Destinatia petrecerilor reusite

Salonul Cosmopolitan este destinatia perfecta pentru cei care îsi doresc sa traiasca cele mai frumoase evenimente din viata lor, alaturi de cele mai apropiate persoane.

Atmosfera intima si eleganta a Salonului Cosmopolitan face ca acesta sa fie optiunea ideala pentru o nunta restrânsa, botez, o petrecere privata si alte ocazii speciale.

Tonurile calde de crem si liniile de decor fine si moderne dau acea nota de eleganta care se impune oricarui eveniment special.

Capacitate: 40-70 de persoane

...
Salon Metropolitan

Locul petrecerilor cu stil

Salonul Metropolitan este locul în care te vei simti ca acasa, alaturi de invitatii tai.

Pentru momentele importante din viata ta ce merita sarbatorite, aniversari, pentru o petrecere restrânsa sau o reuniune de familie, te asteptam în atmosfera relaxanta si îmbietoare a salonului Metropolitan.

Intim si cochet, salonul are toate acele facilitati necesare pentru o petrecere reusita.

Capacitate: 30 – 40 de persoane

Categorii
Date de contact
0723888822
Strada Petre Ispirescu, Nr. 110-112, sector 5
Distribuie