Farmacia Iancului 57-Bucuresti

Retete gratuite

...
Boli psihice

Farmaciile noastre colaboreaza cu toate cele trei case de asigurari: Casa Ilfov, Casa Bucuresti si Casa O.P.S.N.A.J. Retetele eliberate de catre personalul nostru acopera o mare diversitate de boli, printre acestea numarandu-se si bolile psihice. In farmaciile noastre se eliberereaza orice tip de reteta prescrisa de medic - nu se refuza nici o reteta. In plus, cautam sa aducem medicamente la comanda, livrarea facandu-se cel mult intr-o zi si jumatate. Pentru detalii, va rugam sa luati legatura cu unul dintre farmacistii nostri de serviciu. Va multumim.

...
Oncologice

Farmaciile noastre colaboreaza cu toate cele trei case de asigurari: Casa Ilfov, Casa Bucuresti si Casa O.P.S.N.A.J. Retetele eliberate de catre personalul nostru acopera o mare diversitate de boli, printre acestea numarandu-se si bolile oncologice . In farmaciile noastre se prepara orice tip de reteta prescrisa de medic - nu se refuza nici o reteta. In plus, cautam sa aducem medicamente la comanda, livrarea facandu-se cel mult intr-o zi si jumatate.

...
Transplant

Farmaciile noastre colaboreaza cu toate cele trei case de asigurari: Casa Ilfov, Casa Bucuresti si Casa O.P.S.N.A.J. Retetele eliberate de catre personalul nostru acopera o mare diversitate de boli, printre acestea numarandu-se si asistenta medicamentoasa in cazul transplantului de maduva. In farmaciile noastre se elibereaza orice tip de reteta prescrisa de medic - nu se refuza nici o reteta. In plus, cautam sa aducem medicamente la comanda, livrarea facandu-se cel mult intr-o zi si jumatate. Pentru detalii, va rugam sa luati legatura cu unul dintre farmacistii nostri de serviciu. Va multumim.

...
Diabet

Farmaciile noastre colaboreaza cu toate cele trei case de asigurari: Casa Ilfov, Casa Bucuresti si Casa O.P.S.N.A.J. Retetele eliberate de catre personalul nostru acopera o mare diversitate de boli, printre acestea numarandu-se si diabetul In farmaciile noastre se elibereaza orice tip de reteta prescrisa de medic - nu se refuza nici o reteta. In plus, cautam sa aducem medicamente la comanda, livrarea facandu-se cel mult intr-o zi si jumatate. Pe langa serviciile gratuite de masurare a tensiunii arteriale, oferim gratuit un tensiometru clientilor care vin cu retete de insulina. Pentru detalii, va rugam sa luati legatura cu unul dintre farmacistii nostri de serviciu. Va multumim.

...
H.I.V.

Farmaciile noastre colaboreaza cu toate cele trei case de asigurari: Casa Ilfov, Casa Bucuresti si Casa O.P.S.N.A.J. Retetele eliberate de catre personalul nostru acopera o mare diversitate de boli, printre acestea numarandu-se si H.I.V. In farmaciile noastre se elibereaza orice tip de reteta prescrisa de medic - nu se refuza nici o reteta. In plus, cautam sa aducem medicamente la comanda, livrarea facandu-se cel mult intr-o zi si jumatate. Pentru detalii, va rugam sa luati legatura cu unul dintre farmacistii nostri de serviciu. Va multumim.