Flowers 4 You - aranjamente florale variate Bucuresti

Aranjamente de Craciun

...
Decoratiuni de Craciun

Decoratiuni de Craciun pot fi create dupa preferintele dvs: culoarea globurilor, a betelei, a lumanarilor in functie de locul in care veti amplasa aranjamentul. Important este ca veti aduce un strop de stralucire camerei dvs. Craciunul nu trebuie sa treaca neremarcat in existenta noastra. Este luna cadourilor, iar un aranjament floral este cadoul pe care vi-l puteti oferi. Flowers4you va ajuta sa aduceti Craciunul acolo unde doriti.

 

 

Aranjamente Craciun reprezinta o combinatie de crengi de brad, impodobite festiv cu diferite frunze uscate, globuri multicolore, beteala, lumanari ornamentale, care impreuna formeaza un ansamblu specific sarbatorilor de iarna. Atat pentru birouri, firme, locatii specifice, restaurante sau case, aceste aranjamente de Craciun dau o tenta de sarbatoare de iarna acolo unde acestea sunt amplasate, introducandu-ne intr-o atmosfera specifica de Craciun

...
Brazi de Craciun

Bradul de Craciun nu este un simplu accesoriu sau decortiune pentru casa, fara el cuvantul Craciun nu ar mai avea rost. Unde ar mai pune Mos Craciun cadourile? Ce ar mai impodobi oamenii? Craciunul s-a materializat, oamenii au pierdut notiunea de a simti Craciunul. Nimic nu va inlocui un Craciun alaturi de cei dragi langa bradul impodobit.

 

 

Brazii de iarna sunt alegerea ideala pentru sarbatoarea de Craciun, fiind formati din crengute de brad, ornati cu decoratiuni cat mai variate si mai deosebite, luminite din loc in loc, intr-un cadru festiv familial.

...
Coronite de Craciun

Craciunul! Cand vine vorba de Craciun, casa trebuie sa fie in ton cu sezonul. Nu trebuie sa uitam nici de coronitele de la usile exterioare. Acestea au rolul de a ne proteja de spiritele malefice prezente in aceasta perioada.

 

Coronitele de Craciun sunt ideale pentru usile exterioare, pentru a intampina invitatii, clienti si colaboratorii intr-o atmosfera cat mai feerica, specifica iernii.

 

Alaturi de bradul de Craciun, coronita intregeste cadrul festiv. Vino si alege coronita pentru a-ti infrumuseta casa