Friendly Water, Bucuresti - Echipamente pentru piscine, aqua-parkuri

Efecte de apa

...
Umbrela apa

011:  Inaltime 2500 mm, diametru 170 mm. Conexiune: D110, cu flanse. Ofera o perdea de apa sub forma de umbrela. Partea inglobata a umbrelei de apa este fabricata din otel inoxidabil.

----

012: Inaltime 2500 mm, diametru 220 mm. Conexiune: D110, cu flanse. Ofera o perdea de apa sub forma de umbrela. Partea inglobata a umbrelei de apa este fabricata din otel inoxidabil.

...
Geyser

Sistemul geyser-ilor realizeaza hidromasaj pentru recreere si relaxare, complementeaza perfect interiorul unei piscine si da farmecul si energia raului din munti. Atractie frumoasa si eficienta pentru piscinele publice. Placa de Geyser poate fi instalata in piscinele private si publice placate cu mosaic sau cu liner. Placa de Geyser este fabricata din otel inoxidabil.Gratar de pardoseala 500x500 mm, imbinare 2 1/2''' flansa, otel inoxidabil.

Dimensiuni: 500x500 mm sau 750x750 mm.

...
Cascada

Cascada fabricata din inox lucios. Partea inglobata este fabricata din otel inoxidabil.

Dimensiuni: Latimea 500 mm, 600 mm, 1000 mm

...
Jucarii de apa

Figurinele din fibra de sticla vor da culoare si bucurie piscinei dumneavoastra. Pentru mai multe modele si preturi contactati specialistii nostri. Noi putem crea modele noi, pentru acest lucru avem nevoie doar de o poza si dimensiunile dorite.

...
Ciuperca apa

Partea inglobata a ciupercii de apa este fabricata din otel inoxidabil, palaria din fibra de sticla (culoarea rosie/alb)