Genius Academy - Cresa, Gradinita , Scoala Primara si After School Bucuresti

Despre scoala

...
Genius School

Daca sunteti în cautarea unei educatii primare care sa ofere o experienta de învatare moderna, creativa, antrenanta si distractiva pentru copilul dumneavoastra, atunci Scoala Primara Genius este alegerea potrivita.

Prin valorile noastre scolare, ajutam fiecare copil sa-si dezvolte cunostintele, dar si sa aiba o atitudine pozitiva fata de sine si fata de ceilalti, pentru a le permite sa se bucure de o viata de succes în scoala si nu numai.

Scoala Primara Genius respecta cerintele Curriculumului National, urmarind elaborarea unui proces educational eficient care sa faciliteze achizitia de noi cunostinte si abilitati.

Scoala noastra pregateste elevii pentru succesul secolului XXI, implicându-i în oportunitati de învatare riguroase si relevante care promoveaza cresterea academica, fizica si emotionala.

Ne propunem sa oferim un mediu creativ în care copiii sa se distreze învatând, sa se mândreasca cu realizarile lor si sa sarbatoreasca succesul împreuna cu noi.

Noi, cei de la Genius ACADEMY, asteptam cu nerabdare sa împartasim împreuna cu tine o experienta educationala valoroasa.

...
Oferta educationala

Scoala Primara Genius ACADEMY este inscrisa in procedura de autorizatie a Ministerului Educatiei Nationale!

Scoala va functiona în intervalul orar 8.00 – 19.00, punând la dispozitia dumneavoastra urmatoarele variante de program:

Varianta I:   08.00 – 14.30

Varianta II:  08.00 – 17.00

Varianta III: 08.00 – 19.00

Procesul instructiv-educativ respecta cerintele Curriculum-ului National pentru clasele pregatitoare si I-IV care cuprinde urmatoarele arii curriculare:

  1.   Limba si comunicare
  2.   Matematica si stiinte ale naturii
  3.   Om si societate
  4.   Educatie fizica, sport si sanatate
  5.   Arte: Joc si miscare
  6.   Tehnologii: Arte vizuale si abilitati practice
  7.   Consiliere si orientare: Dezvoltare personala

Manualele scolare si auxiliarele didactice pe care le utilizam sunt aprobate de Ministerul Educatiei Nationale.

La Genius ACADEMY consideram ca viata scolara nu ar trebui sa se concentreze doar pe discipline academice. Ne mândrim ca suntem o scoala activa si îi încurajam pe elevi sa se implice într-o varietate de activitati co-curriculare.

Avem o oferta extinsa de activitati optionale care se schimba regulat pentru a ne asigura ca oferim un mix de oportunitati sportive si artistice pentru elevii nostri.

Categorii
Date de contact
0724111678; 0744638435
Calea Serban Voda, nr. 145, sector 4
Distribuie