Advanced Gentle Dentist - clinica stomatologica-Bucuresti

Endodontie

...
Endodontie la microscop

 

Microscopul dentar Leica ne permite sa va prezentam in timp real tot ce vedem si noi! Deasemenea putem sa inregistram tot actul medical si sa-l arhivam la fisa dvoastra. Imagistica de inalta definitie cere mai mult profesionalism din partea medicului dentist si in acelasi timp deschide noi oportunitati pentru proceduri de repartitie si documentare. Tehnologia imagistica Leica face posibila stocarea informatiei pentru scopuri pedagogice sau consultatii viitoare, pastrarea documentatiei cazurilor, pastrarea inregistrarilor, crearea de prezentari pentru congrese, avand o varietate de alte utilizari.

Resursele vizuale au devenit parte integranta a practicii stomatologice si sunt folositoare pentru pozitionarea medicului intr-un mediu competitiv. Medicii dentisti care isi pot vizualiza competentele castiga incredere. Pentru detalii si programari, adresati-va medicilor de la Advanced Gentle Dentist. 

...
ENDODONTIE LASER

Laserul ofera numeroase beneficii atunci cand este folosit in cadrul tratamentelor stomatologice. Alternativa este acum disponibila: laserele stomatologice, ce indeplinesc in mod eficace numeroase proceduri, într-un mod minim invaziv. Laserul ofera o rata mai buna de eliminare a bacteriilor din spatiul endodontic (o mare parte din bacterii se afla in interiorul canalelor secundare/laterale, acestea fiind mult mai putin accesibile prin metode traditionale). 

Laserul stomatologic ofera sensibilitate postinterventie minimizata.

Avantajul folosirii laserului: NU exista risc de contaminare incrucisata! Pentru detalii si programari, adresati-va medicilor de la Advanced Gentle Dentist.  Consultatia este gratuita!