Gradina Frumoasa - Amenajari gradini personalizate

Intretinere gradini

...
Tundere si modelare corecta a plantelor

Echipa noastra de gradinari cu experienta realizeaza tunderea corecta si modelarea plantelor pentru a mentine forma si sanatatea acestora. Fie ca este vorba de arbusti, copaci sau plante ornamentale, ne asiguram ca fiecare element al gradinii este îngrijit cu atentie si precizie.

 

...
Udare si gestionare a apei

Monitorizam necesarul de apa al gradinii si gestionam sistemul de irigatii pentru a asigura ca plantele sunt udare corespunzator în functie de cerintele specifice. Ajustam programul de udare în functie de schimbarile de sezon si conditiile meteorologice pentru a evita atât subirigarea, cât si suprarigarea.

 

...
Fertilizare sI tratamente fitopatologice

Aplicam tratamente de fertilizare si combatere a bolilor pentru a asigura ca plantele dumneavoastra primesc nutrientii necesari si sunt protejate împotriva bolilor si daunatorilor. Folosim produse sigure si eficiente pentru a mentine un echilibru sanatos în ecosistemul gradinii dumneavoastra.

 

...
Inlaturare buruieni si curatenie generala

Mentinem gradina curata si ordonata prin înlaturarea buruienilor, frunzelor cazute si a altor resturi organice. Astfel, asiguram ca plantele beneficiaza de spatiu, lumina si aer adecvat pentru a creste sanatos si viguros.