Greenlife Garden, Bucuresti - Proiectare, amenajare, intretinere gradini

Servicii intretinere spatii verzi

...
Servicii de intretinere spatii verzi

Greenlife Garden pe langa operatiunile de proiectare si implementare a acestora, se ocupa, la cerere, si de intretinerea amenajarilor efectuate. Aceste intretineri pot fi efectuate astfel:

Intretineri saptamanale:

– aceste intretineri includ taierea gazonului, taieri de formare si regenerare a plantelor, fertilizari foliare si radiculare, tratamente fitosanitare, intretinerea sistemului de irigatii, combaterea buruienilor, colectarea resturilor vegetale, etc. Aceste intretineri sunt cele mai benefice pentru a avea rezultatele dorite in curtea dumneavoastra tinand cont de faptul, ca, in permanenta, lucrarile, vor fi monitorizate de catre un specialist.

* Interventii solicitate toamna sau primavara:

– acestea sunt interventii de curatare, care includ taierile principale, de conducere, de formare si regenerare,  care se efectueaza asupra arborilor si arbustilor in perioada repausului vegetativ, tratamente fitosanitare, colectarea resturilor vegetale rezultate in urma desfrunziri, plantarea bulbilor de toamna, etc.

Interventii asupra sistemului de irigatii:

– tinand cont de faptul ca un sistem de irigatii este foarte benefic pentru cresterea si dezvoltarea in conditii optime a gazonului si a plantelor, acesta, trebuie mentinut in stare functionala pe toata perioada de vegetatie a acestora. Compania noastra va poate ajuta pe langa proiecatrea si implementarea unui astfel de sistem cat si cu servicii de mentenanta, reparare si curatare a acestui sistem.

Interventii de regazonare si suprainsamantare:

– de cele mai multe ori ne confruntam cu probleme la gazon care ne dau batai de cap. Trebuie sa tinem cont, insa, ca gazonul este partea vegetala expusa cel mai mult stresului termic, hidric, conditiilor precare a solului, bolilor, insectelor, rezistentei la traficul pietonal, etc. In ciuda sistemului radicular superficial de care acesta dispune in comparatie cu alte plante. Cel mai indicat este ca inainte de gazonare sa se identifice tipul de sol, gradul de permeabilitate a acestuia, gradul de umbrire sau durata de insolatie, pentru a putea stabilii tipul de samanta ce urmeaza a fi folosit sau a covorului de gazon. Cerintele gazonului de la o curte la alta sau de la o zona la alta pot fi total diferite, in unele zone putem avea necesitati mai mari de apa, de ingrasamant, tunderi mai dese, tratamente fitosanitare periodice, astfel incat sa-l mentinem intr-o stare cat mai sanatoasa, cu o crestere si desime egala.

– daca va confruntati cu astfel de probleme, va punem la dispozitie un specialist care poate detecta problema si care va poate ajuta cu proceduri de suprainsamantare, regazonare sau cu venirea unei solutii salvatoare de alt tip, in functie de problemele detectate in teren. In mod normal suprainsamantarea se poate realiza si este benefica in cazul in care golurile din gazon nu depasesc un procent de 25-30%. In cazul depasirii acestui procent putem lua in calcul regazonarea acestuia. Un alt impediment prioritar al gazonului care poate duce la regazonare sunt buruienile, care pot aduce pagube nerezolvabile acestuia si nu pot fi tinute sub control nici cu tratamente specializate de combatere.