Gunther Tore Romania - Usi automatizate, Bucuresti

Usi industriale

...
Usi sectionale

Usile sectionale reprezinta solutia cea mai raspândita pentru închiderile industriale datorita pachetului de avantaje oferite: design elegant, economie de spatiu pentru deschidere, izolare termica si fonica, fiabilitate.
Gunther Tore ofera începând cu anul 2003 prin reteaua de parteneri locali o gama complexa de usi sectionale împreuna cu un pachet complet de servicii de consultanta, instalare, mentenanta si reparatii.

Durabilitatea în timp, functionarea în regim intensiv, siguranta în exploatare, izolarea termica, silentiozitatea, gama variata de dimensiuni – sunt caracteristicile care definesc seria de usi sectionale cu panouri sandwich Makro.

Pentru proiectele cu cerinte deosebite de design, functionalitate si fiabilitate, Gunther Tore propune gama de usi sectionale de înalta performanta Butzbach-Germania.

Care sunt avantajele si caracteristicile unice ale acestor usi sectionale?

  • Fiabilitatea exceptionala dobândita începând cu anul 1977, când a fost lansata prima usa sectionala compacta Butzbach HT.
  • Materialele premium, unice: sinele din aluminiu extrudat si panourile cu fibra de sticla sau sticla securizata, în loc de sine din otel zincat si panouri sandwich.
  • Costul redus de utilizare (fara arcuri de torsiune sau alte elemente a caror defectiune poate bloca usa pentru mult timp).
  • Panourile din fibra de sticla celulara protejeaza eficient spatiul dumneavoastra la intemperii si efractie, oferind datorita transluciditatii acestora o iluminare naturala foarte placuta.
  • Economie de spatiu si ergonomie, în special în cazul usilor sectionale compacte; acestea nu au sine orizontale ancorate de tavan si nu obtureaza tavanul la deschidere.

Usile sectionale pot fi instalate în zone cu trafic intens si rapid, în zonele cu umiditate ridicata si agenti chimici, în goluri de mari dimensiuni, dar si în showroom-uri elegante. Pentru fiecare destinatie, usile sectionale Butzbach sunt oferite cu echiparea corespunzatoare.
Gestionarea eficienta a accesului, dar si siguranta pentru oameni si bunuri depinde în mare masura de alegerea corecta a sistemelor de comanda si senzoristica.

...
Usi rulou

Când vorbim despre usi rulou industriale, vorbim, probabil, despre cel mai versatil echipament de închidere industriala automatizata.
Pentru cerinte de protectie la intemperii, dimensiuni mariprotectie la efractie sau la terorismtrafic intensiv sau viteza mare, usile rulou reprezinta raspunsul eficient. Acestea reusesc sa satisfaca cerinte complexe ocupând un minim de spatiu în partea superioara, pentru rulare.
Alte câteva caracteristici ale usilor rulou le fac atractive: costurile reduse de exploatare datorita mecanicii robuste, costurile reduse de reparatii în caz de accident si siguranta în exploatare.
Nu doar avantajele practice sunt importante în alegerea unei usi rulou, ci de foarte multe ori si cerintele de design deosebit. Usi rulou sau grilaje rulou cu modele si materiale speciale cum ar fi inoxul, pot fi integrate în proiecte arhitectonice de înalta clasa, aducând valoare adaugata, siguranta si silentiozitate în functionare.
Usile rulou se numara printre usile industriale cu durabilitatea si perioada de viata cea mai ridicata. Se pot fabrica usi si grilaje rulou pâna la latimi de 20 de metri ale golurilor.

Gestionarea eficienta a accesului, dar si siguranta pentru oameni si bunuri depinde în mare masura de alegerea corecta a sistemelor de comanda si senzoristica.