Gebruder Weiss - Transporturi internationale Giurgiu

Solutii logistice

...
Supply Chain Management

Crearea de plusvaloare prin competenta concentrata si lanturi de aprovizionare unitare.

Aprovizionare, depozitare, transport, distributie si flux de date. Doar atunci când în toate aceste domenii exista precizie absoluta, logistica devine ceea ce ar trebui sa fie: o retea care functioneaza impecabil. Cu ajutorul strategiilor si serviciilor eficiente de la o singura sursa, sustinem întregul lant de logistica si distributie al clientilor nostri, asigurând astfel baza unei activitati eficiente si sustenabile pe piata. Pe baza unor analize profesionale si a unei planificari exacte, expertii nostri dezvolta solutii personalizate pentru lanturile de aprovizionare, care sunt ulterior implementate eficient prin intermediul unei coordonari precise.Noi va optimizam lantul de aprovizionare, iar dumneavoastra detineti controlul. Cu ajutorul celor mai moderne aplicatii IT, cream un management al lantului de aprovizionare clar si sistematic. Pe parcursul întregului proces, o persoana de contact va sta permanent la dispozitie, pentru orice fel de informatii. 

...
Aprovizionare

Controlul perfect al aprovizionarii.

Sunt posibile transporturi directe sau transporturi sistematizate inter-companii? O livrare just-in-time ar putea spori productivitatea – si daca da, în ce mod? Este utila externalizarea serviciilor auxiliare, cum ar fi premontajul sau gestionarea ambalajelor?În domeniul logisticii aprovizionarii, punem întotdeauna întrebarile corecte. Expertii nostri proiecteaza si dezvolta mecanisme de control al fluxurilor de marfa si informatii, cu ajutorul carora clientii nostri îsi exploateaza potentialul de optimizare si îsi sporesc eficienta. În cadrul acestui proces, sistemele de urmarire a expeditiilor si aplicatiile IT asigura o transparenta maxima. Va oferim consultanta pentru a putea coordona în mod optim procesul de aprovizionare.

...
Depozitare si Fulfillment

Sisteme consacrate, solutii flexibile si cel mai înalt nivel de dezvoltare.

În calitate de furnizor de servicii complete cu valoare adaugata în domeniul logisticii depozitarii si fulfillment, va oferim pachetul complet de servicii pentru gestionarea comenzilor: ne ocupam pentru dumneavoastra de depozitare, inclusiv gestionarea termenelor de valabilitate, a loturilor si a numerelor de serie, comisionare, ambalare (pick & pack) si expeditie, precum si de logistica retururilor si servicii optionale personalizate. Prin externalizarea logisticii depozitarii si a proceselor de fulfillment, va veti spori în mod considerabil flexibilitatea si eficienta si va veti putea concentra în totalitate asupra activitatilor dumneavoastra de baza.Angajatii nostri asigura fluxul optim de marfa în locatiile noastre ultra-moderne si gestioneaza anual un numar de cca. 1,8 milioane de comenzi din depozit. Aplicatiile IT complexe contribuie semnificativ la flexilbiliatea si eficientizarea proceselor noastre, fiind compatibile în acelasi timp cu numeroase alte sisteme.Va aratam cu placere cum cu ajutorul externalizarii puteti atinge un nou grad de flexibilitate, cum puteti transforma costurile fixe în costuri variabile si cum puteti spori eficienta companiei dumneavoastra prin investitii minime si adaptare la fluctuatiile sezoniere.

...
Logistica productiei

Logistica, elementul cheie al productiei.

În cadrul proceselor industriale de productie, livrarea exacta si la timp a componentelor si pieselor constituie o conditie esentiala pentru asigurarea unui proces de productie eficient.Ca urmare, cerintele privind logistica sunt mari. Specialistii Gebrüder Weiss din domeniul logisticii productiei asigura o planificare, coordonare si derulare optima a transportului si depozitarii combustibililor, a pieselor achizitionate, a pieselor de schimb si a produselor finite.Îmbunatatim eficienta sistemelor dumneavoastra de productie cu ajutorul fluxurilor neîntrerupte de materiale si informatii, precum si prin coordonarea integrata a proceselor dumneavoastra logistice si de transport.Pentru dumneavoastra acest lucru înseamna: stocuri reduse, derularea eficienta a comenzilor, solutii IT orientate spre proces si acoperirea perioadelor sezoniere de vârf.

...
Logistica distributiei

Fie ca este vorba despre transporturi cu camionul, vaporul sau avionul sau de transporturi combinate, fie ca este vorba de transporturi individuale sau în container: în domeniul logisticii distributiei va oferim întotdeauna cea mai avantajoasa solutie.Cerintele dumneavoastra individuale cu privire la distributia de bunuri si marfuri si standardele noastre de eficienta determina atât alegerea mijlocului de transport potrivit, cât si viteza de distribuire.Cu ajutorul optiunii de urmarire a expeditiei si al modernelor aplicatii IT, veti avea întotdeauna o imagine clara, de ansamblu asupra locatiei marfurilor dumneavoastra. Marfa trebuie redirectionata? Nicio problema – datorita retelei noastre globale si a flexibilitatii care ne caracterizeaza, va punem la dispozitie si servicii suplimentare, cum ar redirectionarea livrarilor.De asemenea, preluam si derulam în numele clientilor nostri toate operatiunile vamale si de gestionare a documentelor.Va stam cu placere la dispozitie!

...
Solutii IT

Sisteme IT personalizate pentru logistica companiei dumneavoastra.

Tehnologiile inteligente de comunicare pot accelera procesele de aprovizionare, logistica de depozitare si expeditie, pot minimaliza costurile si astfel pot contribui în mod decisiv la succesul companiei dumneavoastra.Pentru a spori eficienta derularii proceselor, expertii nostri IT ofera solutia IT adecvata pentru orice cerinta logistica – la un nivel calitativ ridicat si cu o fiabilitate dovedita.Competenta noastra IT pe scurt:

  • Controlul si gestionarea întregului lant logistic prin tehnologii informationale moderne – pentru achizitii, logistica depozitarii, fulfillment, logistica productiei sau distributie.
  • Reactie flexibila la procesele individuale specifice clientilor: prin intermediul platformei noastre de integrare, fluxurile dumneavoastra de date pot fi corelate în mod optim cu sistemele noastre.
  • Utilizarea unor standarde recunoscute în domeniul managementului de proiect, al schimbului de date, al proceselor de asistenta si dezvoltare, precum si în ceea ce priveste sistemele hardware.
  • Sustinerea si dezvoltarea continua a sistemelor noastre IT pe baza IT Infrastructure Library: indiferent daca sunt necesare standarde uzuale sau interfete personalizate pentru schimbul de date – pentru proiectele clientilor nostri avem întotdeauna la dispozitie experti care dispun de know-how-ul necesar.
  • Departamentul IT al grupului, cu cei peste 240 de angajati, acopera întreaga gama de servicii IT: începând de la gestionarea a doua centre de calcul, continuând cu monitorizarea aplicatiilor si terminând cu serviciile de consultanta si management de proiect.