Hello Class - Cursuri si workshop-uri pentru copii Bucuresti

Cursuri de limba engleza (online/centru)

...
Cursuri pentru copii prescolari 4-7 ani

Hello Class! va propune cursuri de engleza (la centru sau online prin videoconferinta) destinate copiilor scolari si prescolari, cu vârste cuprinse între 4-7 ani. Consideram ca aceasta este vârsta potrivita pentru învatarea primelor notiuni în limba engleza, copiii fiind foarte curiosi, receptivi si intuitivi. Astfel, prin jocuri interactive, cântece si dansuri, ei asimileaza fara efort. De asemenea, prin învatarea timpurie a limbii engleze, copii dobândesc o pronuntie corecta a cuvintelor, pe care le exprima fara dificultate. Deseori, cuvintele în limba engleza sunt mai facile copiilor decât adultilor.

...
Cursuri pentru copii 8-11 ani

Cursurile se desfasoara într-un mediu prietenos si relaxant. În cadrul cursurilor de engleza (desfasurate la centrul Hello Class! sau online prin videoconferinta), copiii de 8-11 ani vor învata sa citeasca si sa scrie, sa asculte si sa înteleaga texte, sa comunice si sa raspunda la întrebari. Îi stimulam sa povesteasca despre pasiuni, prieteni, jocuri si chiar cum ar trebui sa se poarte în anumite situatii - la scoala, în parc, acasa, cu prietenii. Astfel, vor învata engleza povestind despre ceea ce le face placere. Cursurile urmeaza programa de sustinere a examenelor Cambrigde, însa nu îi presam daca nu sunt pregatiti din punct de vedere emotional.

...
Cursuri pentru copii si adolescenti 12-15 ani

Copiii si adolescentii în cadrul acestor cursuri de engleza (desfasurate la centrul Hello Class! sau online prin videoconferinta), îsi vor dezvolta creativitatea prin compuneri si discutii libere. Totodata ei vor învata sa redacteze scrisori formale, sa înteleaga si sa participe la conversatii pe teme date. Cursurile vor avea si o parte distractiva în care copiii vor participa la diverse jocuri, proiecte, schimb de roluri.