ICEP HOTEL SCHOOL - Scoala Internationala de Management al Ospitalitatii

Curs practic

...
Curs practic desert frantuzesc MACARONS

Dedicam primul curs practic din unui desert frantuzesc de care ne-am îndragostit iremediabil cu multi ani în urma - MACARONS. Au trecut aproape 6 ani de la primul Macarons facut în scoala noastra sub îndrumarea International Pastry Chef Nina Tarasova, ani în care am studiat, am testat si am facut mii de macarons pentru a perfectiona acest desert Am creat cursul WE LOVE MACARONS pentru a împartasi cunostintele, experienta si pasiunea pentru acest desert magic în forme, culori si arome dintre cele me speciale.

Te invitam cu mare drag în 28 Ianuarie la primul curs practic WE LOVE MACARONS alaturi de Pastry Chef Coordinator @Georgiana Raican , sa înveti secretele acestui desert atât de îndragit La acest curs vei învata : Cum sa pregatesti faina de migdale perfecta pentru macarons; Cum sa pregatesti bezeaua potrivita; Cum sa pregatesti macaronajul pentru macarons reusiti de fiecare data; Cum sa alegi ingredientele si ustensilele potrivite (în functie de conditiile din bucataria ta); Cum sa obtii culori frumoase folosind coloranti naturali; Cum sa pregatesti cele mai delicioase si stabile umpluturi; Cum sa coci macarons si sa obtii rezultatele dorite; Cum sa depozitezi si ambalezi macarons.

Vom pregati 6 sortimentele de macarons + Super Reteta Macaron Ispahan inspiratie Pierre Herme Program: 1 zi, 8 ore, între 9:00 - 17:30 (cu pauza de masa) Locatie curs: Bucuresti, Str. Gramont Nr. 38 Trainer: Georgiana Raican Nivel: începator/mediu Cursul este practic/hands-on, fiecare cursant fiind realizand propriile produse.

Afla mai multe si ocupa unul din locurile disponibile: https://icephotelschool.com/products/curs-macarons-incepator