iFix-it GSM - Reparatii telefoane mobile Bucuresti

Reparatii Iphone

...
Reparam orice tip de telefon Iphone

Reparam orice tip de telefon Iphone, si aproape orice defectiune a acestora.

...
Inlocuire ecran Iphone

O, da! Cred ca asa putem incepe micul nostru monolog despre modele de telefoane iPhone. Stim cu totii ca deja arhicunoscutele modele de iPhone 4/4s iPhone 5/5s/SE sau iPhone 6 6s Plus au ajuns si pe piata din Romania. Si mai stim si faptul ca in mod inevitabil fiecare dintre noi isi doreste o astfel de minunatie in buzunar.

Cu toate acestea insa unele lucruri legate de aceste super telefoane ne pot umbri fericirea. Cel mai adesea se poate intampla ca aceste terminale sa sufere defectiuni si sa fie necesara o inlocuire de display iPhone exact atunci cand te astepti mai putin.

Acum nu ne puneti intrebarea “cum se poate strica un display iPhone?”. Fireste, acest aspect survine numai in urma socurilor mecanice, iar loviturile, cazaturile, sau amplasarea de obiecte grele pe suprafata telefonului fac parte din aceasta categorie.

A preveni este un lucru foarte simplu de gandit, insa foarte greu de realizat. Va spunem si de ce. In service-ul nostru s-au prezentat cu modele de telefoane iPhone ce necesitau o inlocuire de display o multitudine de oameni care aveau de suferit de pe urma…banalelor chei. Da, da cheile de apartament, cheile de la propriile case.

Astfel, modele de telefoane iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6s Plus, iPhone 7 sau iPhone 7 Plus au fost afectate fara ca cineva sa isi dea seama de lucruri in aparenta marunte, dar care in timp isi pot pune amprenta pe bijuteriile de telefoane. Din nefericire insa, atunci cand facem referire la o amprenta, sub nicio forma nu glumim, ci chiar vorbim serios, fiecare dintre zgarieturi reprezentau urma reliefata a unei chei.

Din fericire exisa solutii viabile pentru asttfel de situatii. Mai mult decat atat, in anumite cazuri se poate intampla ca un display aparent spart sa produca o surpriza in sensul ca uneori doar ecranul de protectie poate fi cel care prezinta probleme. Acest lucru este important deoarece in urma unei constatari se poate stabili daca defectiunea este una superficiala sau daca este una suficient de grava cat sa necesite inlocuirea display-ului. Bineinteles ca aceasta diferenta se va reflecta si la nivel pecuniar, un geam de protecie fiind de cateva ori mai ieftin decat un display.

Fireste, acest lucru nu poate fi identificat din confortul casei noastre. Este necesar ca telefonul cu pricina sa fie purtat nu pe aripile vantului ci intr-o husa de protectie si adus cat se poate de repede in service pentru a putea fi identificata defectiunea.

Noi nu va vom vinde iluzia rezolvarii problemei. Noi va putem asigura insa de interesul si de dedicarea noastra, dar si de profesionalismul cu care tratam fiecare model de telefon in parte. La noi veti gasi cele mai mici preturi, iar montarea sau schimbarea display-ului, precum si inlocuirea acestuia poate fi facuta pe loc in cadrul service-ului nostru.

Ca urmare, daca s-a spart…ei bine priveste partea buna a lucrurilor. Exista o solutie pentru aceasta situatie. Ea consta in schimbarea display-ului, indiferent de modelul detinut. Fie ca vorbim despre inlocuirea unui display Samsung S6 sau de cea a unui iPhone 6 Plus (intre noi fie vorba, cele mai evoluate dintre telefoanele marca iPhone), priveste partea buna a lucrurilor: cioburile aduc noroc!

...
Inlocuire geam Iphone

De ce sa schimbi sticla telefonului la noi? Oferim cele mai bune servicii de pe piata clientilor nostri, de la componente originale pana la reparatia telefonului prin intermediul curieratului rapid. Cea mai frecventa defectiune care apare la iPhone SE, 5, 5s, 6 sau 6s Plus este fisurarea geamului din sticla al display-ului, iar inlocuirea acestuia necesita o pregatire suplimentara si experienta care poate fi dobandita doar prin practica. Cei 11 ani in care am activat in domeniu ne fac sa fim atat in topul service-urilor gsm din Bucuresti cat si din Romania, iar cel mai mult ne incanta zambetul de bucurie al clientilor multumiti care ne pasesc pragul.

...
Reparatie camera Iphone 6

Ai probleme cu iPhone-ul 6s când vrei sa faci o fotografie? Este camera stricata, sparta si nu se deschide sau exista niste pete pe ecran atunci când sunteti în aplicatia Camera? Te putem ajuta! Trimite iPhone-ul la noi sau vino personal la sediul nostru ca sa îti zicem care este problema si sa o rezolvam problema în cel mai scurt timp ca tu sa poti face fotografii din nou cât mai repede.

Categorii
Date de contact
0765324526
Sos. Vitan Barzesti , Nr. 7D, Incinta Rin Grand Hotel, Galeria Comerciala, Spatiul nr 19, Bucuresti
Distribuie