Innovation Medical Center - Clinica stomatologica Bucuresti

Ortodontie

...
Ortodontia asistata laser

Tehnicile de tratare a anomaliilor dento-maxilare au evoluat considerabil în ultimii ani. Atât în rândul copiilor, cât si al adultilor, exista numerosi pacienti care au nevoie de tratament ortodontic. Scopul este mereu acelasi: alinierea dintilor, corectarea ocluziei dentare si îmbunatatirea aspectului facial.
 

Este deja binecunoscut faptul ca tratamentul ortodontic cu un aparat fix nu este unul placut pentru pacient. Cauzele sunt durerea, sensibilitatea, tensiunea care apar ca urmare a migrarii dentare si, bineînteles, durata de purtare de câtiva ani. Leziunile mucoase sunt si ele o problema foarte frecventa în rândul celor care urmeaza un tratament ortodontic.

Laserul Epic de la Biolase reprezinta un instrument care va poate ajuta sa gestionati situatiile specifice unui tratament ortodontic datorita lungimii de unda de 940nm.

Etapa chirurgicala:

Expunerea dintilor inclusi submucos
Frenectomii
Gingivectomii
Aceste proceduri pot fi realizate foarte simplu cu ajutorul laserului dioda Epic de la Biolase. Nu mai este nevoie sa trimiteti pacientii la medicul chirurg pentru aceste interventii. Orice incizie va putea fi realizata rapid, fara sângerare, cu o vizibilitate sporita. În plus, nu veti avea nevoie de fire de sutura.

Biostimulare

Unul dintre cele mai importante avantaje ale laserului în tratamentul ortodontic îl reprezinta biostimularea. Aceasta ajuta la desensibilizarea terminatiilor nervoase si încurajarea proceselor de biostimulare.

Apar aici 2 beneficii principale:

Accelerarea traslatiei dintilor (scurtarea perioadei de purtare a aparatului cu peste 30%)
Analgezia post-activarii – prin desensibilizarea terminatiilor nervoase pacientul nu mai are aceleasi dureri
Laserul dioda Epic poate fi achizitionat cu o piesa speciala care va permite sa efectuati aceasta biostimulare. Tot cu ajutorul laserului dioda puteti accelera vindecarea ulceratiilor orale, pacientul simtind o ameliorare imediata a durerii.

...
Gutiere ortodontice

French Designers Aligners este un sistem de gutiere realizat de medici ortodonti, sustinuti de inteligenta artificiala si roboti. Planul de tratament este realizat de ortodonti specialisti.
 

Miscarile dentare detaliate pentru fiecare plan de tratament vor fi definite într-o simulare 3D pe care i-o puteti arata pacientului. Astfel, el va putea anticipa rezultatul final si va accepta mult mai usor tratamentul.

Avantaje pentru pacient:

Fara restrictii alimentare
Igiena este mult mai usoara si eficienta (decât în cazul unui aparat ortodontic obisnuit)
Simplu si confortabil
Fara disconfort de fonatie (adaptare în 2-3 zile).
Aproape invizibili
Pacientii le pot îndeparta 2-4 ore pe zi, foarte practice pentru persoanele care care vorbesc în public, la tv, cântareti, comedianti, etc.
Foarte confortabil pentru pacientii care desfasoara activitati fizice si de lupta (arte martiale, box etc.)
Practic pentru pacientii care folosesc instrumente muzicale de suflat (precum flaut sau clarinet)
Nu este nevoie aproape niciodata de vizite de urgenta

Categorii
Date de contact
0753666111
Str. Prof. Grigore Cobalcescu, nr. 10, Sector 1
Distribuie