Isotek Engineering, Usi industriale - Ilfov

Usi rezistente la foc

...
Usi antiincendiu mobile mod. REI 120

Usi antiincendiu mobile mod. REI 120 cu doua ante

Usa PROGET antiincendiu REI 120 conform UNI 9723 cu doua ante, cu foi de tabla din otel complet zincate, grosimea antei de 60mm. Cadrul unghiular de zidit. Anta principala cu inchidere cu orificiu cilindru si insert pt. cheie. Maner pt. protectia muncii de culoare neagra. Anta secundara cu dispozitiv sus si jos de autoblocare. Nr. 4 balamale din care una pe anta cu arc pt. autoinchidere si una portabila cu sfere de rezistenta si suruburi pt. inregistrarea verticala. Preselector de inchidere RC/STD. Garnitura ignifuga. Vopsirea cu pulberi in camp electrostatic cu finisajul antizgarieturi gofrata, culoare standard pastel turcoaz, tonalitate deschisa pt. anta (NCS4020-B50G) si mai inchisa pt. cadrul (NCS5020-B50G). Usi fara prag inferior cu sensul deschiderii de definit. Greutatea usii este 46kg/mp. PENTRU USI CU DOUA ANTE - Inchidere pe anta secundara pt. autoblocaj, cu parghie pt. deschidere. - Locul pt. yala de autoblocare pe anta secundara predispusa si pt. aplicarea de maner antipanica - 4 balamale dintre care una cu arc pt. auto-inchidere si una dotata cu bile de rezistenta si suruburi de fixare verticala - Regleaza inchiderea pt. a garanta corecta secventa de inchidere - Garnitura ignifuga inserata in canalul special de pe cadrul si pe latura inferioara a antei si in partea de inchidere a antei secundare. - Inel de culoare neagra cu 3 suruburi/dibluri de fixare pe pardoseala finisata - Placuta semnata cu elemente indicative, aplicata pe grosimea antei in partea de inchidere a antei principale.

...
Usi antiincendiu mobile REI 120 cu o anta

Usa PROGET antiincendiu REI 120 conform UNI 9723 cu o anta, cu foi de tabla din otel complet zincate, grosimea antei de 60mm. Cadrul unghiular de zidit.Anta cu inchidere cu orificiu cilindru si insert pt. cheie. Maner pt. protectia muncii de culoare neagra. Nr. 2 balamale din care una pe anta cu arc pt. autoinchidere si una portabila cu sfere de rezistenta si suruburi pt. inregistrarea verticala. Preselector de inchidere RC/STD. Garnitura ignifuga. Vopsirea cu pulberi in camp electrostatic cu finisajul antizgarieturi gofrata, culoare standard pastel turcoaz, tonalitate deschisa pt. anta (NCS4020-B50G) si mai inchisa pt. cadrul (NCS5020-B50G). Usa fara prag inferior cu sensul deschiderii de definit. Greutatea usii este 46kg/mp. Mod. REI 120 CONFORM UNI 9723 - UNIVER Usa UNIVER antiincendiu REI 120 cu o anta avand urmatoarele caracteristici: - Anta realizata din foaie de tabla zincata in interior cu material izolant, fara prag inferior, pt. yala de autoblocare pe anta secundara predispusa si pt. aplicarea de maner antipanica - Cadrul unghiular din foaie de tabla zincata cu ancore de zid, adaosuri pt. ansamblarea in santier si distantator inferior de insurubat. - Yala cu butuc si orificiu pt. cheie incluse. - Carlig antiefractiein bataia antei pe latura balamalei. - Maner de culoare neagra cu interiorul din otel, dotat cu placate cu orificiu pt. butuc si cheie. - Doua balamale din care una cu arc pt. auto- inchidere si una dotata cu bile de rezistenta si suruburi pt. inregistrarea verticala. - Intariri interne in anta ce sunt necesare la un eventual montaj de inchide-usa si maner antipanica. - Placuta cu elemente indicative, aplicata pe grosimea antei in partea de inchidere. - Garnituri ignifuge inserate in canalul special de pe cadrul si pe latura inferioara a antei. - Vopsirea cu pulberi in camp electrostatic, cu finisajul anti-zgarieturi gofrata de culoare pastel-turcoaz similara cu RAL 6033 sau alb-gri RAL 7035 Greutatea usii e de circa 46kg./mp

...
Usa rezistenta la foc reversibila REI 60/120

Split este solutia care raspunde perfect la exigentele magaziilor de marfa, montarea ei este posibila in locuinte, supermarket-uri, spitale, depozite, masini locale, cinematografe si oricarei cladiri publice. Este completarea gamei Idra, foloseste aceleasi zavoare si balamale si este ideala pentru compartimentarea locurilor de trecere de medii dimensiuni tipice usilor cu 1 canat sau 2 canaturi. In virtutea reversibilitatii cu prag inferior, se fixeaza cu suruburi, aplicatia rezulta flexibila si universala. Masuri standard, mana unica de deschidere, datorita reversibilitatii structurii cu cadru cu 4 laturi fara discriminarea dreptei fata de stanga, structura oarba si robustetea tipica a otelului, transparenta cu optiunea fereastra cu geam rezistent la foc, cadru predispus la zidire sau prindere cu dibluri, de utilizat in functie de tipul de zid. Versiune anti-panica sau cu maner/maner, vasta alegere de culori, pret extrem de competitiv si disponibilitate imediata. Caracteristici de flexibilitate care permit en-gros-istului sa reduca la minim lipsa de spatiu din depozit, oferind ocazia utilizatorului de a personaliza inchiderea conform posei determinand repede mana de deschidere si, daca este cazul, adaugarea manerului anti-panica. Protectie superficiala cu pelicula de eliminat dupa posa. Split anticipeaza exigentele cele mai moderne ale distributiei, subliniind principiul de unificare si standardizare a produsului. DETALII TEHNICE Inchidere cu omologare de rezistenta la foc UNI 9723 din DM 14/12/93. Accesorii si caracteristici tehnice de serie ca in productia noastra. Cadru in Z pe patru laturi cu prag inferior detasabil din otel zincat vopsit si orificii pentru dibluri, garnitura auto-expandabila fum cald, 3 balamale de serie cu 3 aripi reglabile in inaltime pe sfera din otel vopsit, auto-inchidere cu arc elicoidal de torsiune incorporat in balama, vopsire cu pulberi de epoxipoliester culoare fildes deschis similar cu RAL 9010. Canat orb realizat din tabla de otel zincat, vopsit sau pre-vopsit fildes deschis similar cu RAL 9010 cu pelicula de protectie de eliminat la ultima posa, izolatie de inalta densitate, zavor de cuplare la 1 punct de inchidere cu cilindru cu fals cilindru tip Yale din PVC si 1 cheie Patent cu cifru unificat, manere anti-panica tip maner/maner pe placa de rasina culoare negru opac, ranforsari interne pentru inchizator de usa si maner anti-panica de serie pentru instalare accesorii si post-vanzare. Instalare pe zid in lateral, deschiderea reversibila in sens impins la dreapta sau stanga, de determinat pe santier inainte de posa furnizare minim 10 bucati. Grosimea canatului 65 mm, grosimea canatului + cadru 70 mm. Optiuni: maner si/sau maner anti-panica, inchizator de usa, ferestre rectangulare, placa anti-lovire, vopsire RAL la alegere pentru furnizare minima 10 bucati, disponibil numai in masuri standard.

Categorii
Date de contact
0727.228.619
Soseaua Bucuresti 51, (Dj 601), Ciorogarla, judetul Ilfov
Distribuie