It Com Euroconsult - Cursuri IT Bucuresti

Cursuri IT

...
CURS PROGRAMARE C # AUTORIZAT

C # a fost în mod constant unul dintre primele trei limbaje de programare de învatat, deoarece este utilizat pe scara larga în întreaga industrie. Acest curs, C # Fundamentals, va va ajuta sa va simtiti confortabil cu conceptele fundamentale de programare de pe orice platforma. În primul rând, veti afla despre sintaxa limbajului C #. Apoi, veti descoperi caracteristicile încorporate ale .NET. În cele din urma, veti explora cum sa rezolvati probleme folosind tehnici de programare orientate pe obiecte. Când ati terminat acest curs, veti avea abilitatile si cunostintele de care aveti nevoie pentru solutii din lumea reala adica vei putea dezvolta aplicatii web, desktop, mobile sau jocuri.

Ce este C #?
Întrebari frecvente despre curs
- C # este un limbaj de programare modern, usor de asimilat, cu care vei putea dezvolta aplicatii web de la A la Z, care sa ruleze pe orice platforma: Windows, Linux sau MacOS.
- C # este utilizat în mod obisnuit pentru servicii backend, aplicatii Windows, dezvoltarea site-urilor web si dezvoltarea jocurilor
- În acest curs, veti afla despre cadrul .NET, sa definiti clase si metode, gestionarea erorilor si programarea orientata pe obiecte.
- Conditiile preliminare pentru acest curs sunt cunoasterea de baza a programarii, familiarizarea cu adevaratul si falsul, logica booleana si modul de scriere a unei bucle într-un alt limbaj.
- NET Framework este un software Microsoft care este format din instrumente, limbaje de programare si biblioteci necesare pentru a construi diferite tipuri de aplicatii.

...
CURS C++ INCEPATORI MODULUL 2

Daca doresti sa inveti mai multe decat in programa scolara acest curs este pentru tine. Daca inca nu ai cunostinte minime de C++. Iti recomandam sa incepi cu modulul 1.

Ce vei învata:
- Functii - Siruri de caractere - Structuri. - Metoda Greedy - Metoda Divide et Impera

De ce ai nevoie?
Cont pe Discord. Ulterior in timpul cursului vei fi indrumat catre alte programe ce trebuiesc utilizate

Pentru cine este acest curs?
- tuturor celor care doresc sa înceapa o cariera în IT
- elevilor care doresc sa aprofundeze notiunile învatate la liceu sau sa se pregateasca pentru a urma o facultate de profil, vârsta minima fiind 15 ani sau sa fi promovat clasa a-9-a sau care au facut modulul 1

...
CURS C++ INCEPATORI MODULUL 1

Curs de programare pentru incepatori, gandit pentru cei care vor sa incete informatica de la 0. Daca doresti sa incepi programarea in C++ acesta este cursul potrivit. .

Ce vei învata:
- Tipurile de date
- Intructiuni repetitive
- Citire si afisare din fisiere
- Vectori
- Matrici
- Grafuri

De ce ai nevoie?
Cont pe Discord. Ulterior in timpul cursului vei fi indrumat catre alte programe ce trebuiesc utilizate

Pentru cine este acest curs?
- Tuturor celor care doresc sa înceapa o cariera în IT, indiferent de nivelul de pregatire anterioara.
- Elevilor care doresc sa aprofundeze notiunile învatate la liceu sau sa se pregateasca pentru a urma o facultate de profil, vârsta minima fiind 15 ani sau sa fi promovat clasa a-8-a

Categorii
Date de contact
0765250320; 0787569884
Sos. Berceni, nr. 96, Monaco Towers, turn A, etaj 7, apt. A7.02, sector 4
Distribuie