IT Learning - Cursuri IT Bucuresti

Cursuri

...
Cursuri utilizare

Cursuri Excel: IT Learning este singurul furnizor de servicii profesionale de training (cursuri) si consultanta in utilizarea programului Microsoft Excel care adreseaza modelul B2B, oferind instruire in clasa si acces la materiale video interactive aditionale (post instruire).
Cursuri BI
Cursuri MS Office: Pentru Microsoft Office (cea mai populara suita de aplicatii de birou) detinem in portofoliu nu mai putin de 30 de cursuri diferite. Experienta de utilizator de aplicatii de business presupune folosirea sustinuta a cat mai multor programe din pachetul Microsoft Office.
Cursuri VBA

...
Cursuri baze de date

Cursuri Access
Cursuri SQL Server: Cursurile Microsoft SQL Sever te ajuta sa folosesti unul dintre cele mai puternice SGBD-uri (sistem de gestiunea a bazelor de date) din zona de business. Te vei familiariza rapid cu concepte it-pro: client-server, chei primare, chei straine, one to many, many to many, migrare, backup, restore, privilegii, security, etc.
Cursuri Oracle

...
Cursuri programare

Cursuri Python
Cursuri R Programming

...
Cursuri CAD

Cursuri AutoCAD: Cursurile AutoCAD vin in sprijinul inginerilor, proiectantilor si desenatorilor cu o paleta larga de aplicatii software in domeniul mecanic, electric, arhitectural, constructii civile si industriale, proiectare de structuri de rezistenta, realizarea hartilor, geodezie si administrare teritoriala.
Cursuri Inventor
Cursuri 3DS Max
Cursuri ZWCAD

Categorii
Date de contact
0787692238; 0314334356
Str. Olari, Nr. 7A, et. 4, sector 2
Distribuie