Jademy - Cursuri IT si Java - Bucuresti

Cursuri IT Java

...
Java Coding Bootcamp

Acest tip de curs este recomandat persoanelor care au capacitatea intelectuala de a asimila foarte repede conceptele si informatiile noi si pot face fata unui volum sustinut de munca. Avand in vedere caracterul intensiv al cursului, pentru maximizarea rezultatelor nu recomandam potentialilor studenti implicarea in alte activitati sau angajarea (fie si part time) pe durata studiului coding bootcamp.

 

...
Java Modul Incepatori

Acest curs dureaza 6 saptamani. Programa analitica este conceputa astfel incat sa cimenteze bazele programarii in Java, pregatindu-i pe cursanti pentru dezvoltarea eficienta a unor abilitati de dezvoltare mai avansate, fie in cadrul cursului Modul Intermediari sau Coding Bootcamp!

 

...
Java Modul Intermediari

Acest curs este dedicat persoanelor care, fie au absolvit cursurile Jademy destinate incepatorilor (Seral Incepatori sau Modul Incepatori), fie au cunostinte anterioare echivalente programei corespunzatoare modulului mentionat. Durata cursului este de 7 săptămâni, iar pentru studiul individual/teme recomandam cel putin cate 1 ora pe zi.

...
Java Seral Incepatori

Acest curs este destinat persoanelor care cocheteaza cu ideea unei recalificari profesionale in IT, dar au un ljob si respectiv putina disponibilitate pe parcursul programului de munca standard. Doua sesiuni pe saptamana a cate trei ore rezulta 12 saptamani de studiu excelent structurat, fara graba si fara sa iti dai peste cap programul de la munca.

 

...
Java Seral Intermediari

Acest curs este o continuare a celui de baza, Seral Incepatori. Cursul este destinat persoanelor care nu au disponibilitate pe parcursul programului de munca standard, dar vor sa-si aprofundeze cunostintele de programare pentru o eventuala recalificare sau accelerare profesionala. Durata programului (14 saptamani) permite un grad de comprehensiune al cunostintelor foarte ridicat.

Categorii
Date de contact
0729164164
Bd. Ion Mihalache, nr. 15-17, Et.1, Tower Center International, sector 1, Bucuresti
Distribuie