Kinetic Residence - Clinica kinetoterapie si masaj Chiajna

Kinetoterapie

...
Servicii Kinetoterapie

Cand vorbim despre kinetoterapie ne referim la miscarile umane si la omul in miscare. Kinetoterapia defineste domeniul care studiaza mecanismele neuromusculare si articulare ale organismului uman.
Kinetoterapia presupune un ansamblu de programe, tehnici si principii de structurare care se adreseaza organismului uman in scop profilactic, terapeutic, recuperator si compensatoriu.
In cadrul cabinetului nostru tratam urmatoarele afectiuni atat pentru copii cat si pentru adulti:hernie de disc, spondiloza cervicala, scolioza, cifoza, lordoza, discopatie lombara, entorse, luxatii, fracturi, tendinita, gonartroza, coxartroza, remodelare corporala prin kinetoterapie, torticolis, talus valgus, genu varum
Remodelare corporala prin kinetoterapie
Oferim programe de kinetoterapie individuale care urmaresc un ritm sanatos de slabire precum si o consiliere personala a principiilor alimentare.Urmarim:
-scaderea greutatii corporale
-cresterea capacitatii de efort a organismului
-imbunatatirea respiratiei si marirea ventilatiei pulmonare
-Corectarea posturii si aliniamentului corpului
-Cresterea mobilitatii articulare
-Cresterea fortei musculare
-Cresterea rezistentei musculare
-imbunatatirea coordonarii,controlului si echilibrului corporal

Dincolo de procesul de slabire in sine, cea mai importanta contributie a kinetoterapiei consta in faptul ca un kinetoterapeut va sti ce exercitii sa prescrie astfel incat sa nu afecteze alte afectiuni pe care pacientul le-ar putea avea.

Categorii
Date de contact
0752404269
Str. Tineretului, nr. 17, Dudu, Complex Avangarde City, judetul Ilfov
Distribuie