Kulttur -Showroom Usi, ferestre Bucuresti

Parchet

...
Parchet stratificat

Parchetul stratificat este o alegere ideala pentru orice proprietar care isi doreste un parchet de calitate, rezistent si cu un aspect estetic deosebit. Acest tip de parchet se distinge prin faptul ca este format din doua sau trei straturi de lemn, care sunt presate cu o presiune foarte mare si lipite intre ele.

Proiectele de pardoseli din parchet din lemn stratificat, sunt rezultatul unui parteneriat de lunga durata cu producatorul elevetian de parchet Bauwerk, unul dintre liderii europeni în productia de sisteme de parchet dublu si triplu stratificat.

...
Parchet dublu stratificat

Parchetul dublustratificat de la Bauwerk îmbina frumusetea si caldura lemnului natural si îti asigura confortul termic optim pentru pardoselile încalzite.

Varietatea de modele, nivelul ridicat de personalizare, alaturi de un control de calitate riguros sunt avantaje ale parchetului Bauwerk.

...
Parchet triplu stratificat

În materie de parchet, confortul înseamna un cumul de valori senzoriale, obtinute din experienta vizuala si tactila, inclusiv argumente rationale.

Parchetul triplu stratificat bifeaza toate criteriile tehnice importante – confort termic, stabilitate, rezistenta în timp.

...
Parchet pentru incalzire in pardoseala

Daca doresti parchet pentru încalzire în pardoseala, poti discuta cu un consultant despre randamentul termic pentru fiecare model.

Pentru toata gama de sisteme de parchet dublu sau triplu stratificat, Kulttur asigura servicii de consultanta, proiectare, montaj si întretinere.

Categorii
Date de contact
0757874874
Bd. Dacia, , Bucuresti
Distribuie