La Maison des Jardins - Salon de evenimente

Evenimente

...
EVENIMENTE PRIVATE

In viata fiecaruia dintre noi se succed persoane, etape si momente aparte, care merita marcate in memoria tuturor, printr-o sarbatoare fastuoasa.

Salon La Maison dispune de o capacitate de 350 de locuri la mese si 700 de locuri in picioare, fiind conceput pentru a putea gazdui o gama larga de evenimente, intr-o ambianta frantuzeasca de lux si la cele mai inalte standarde de calitate.

La Maison des Jardins va pune la dispozitie un salon spatios si o gradina frantuzeasca impresionanta care pot fi decorate si personalizate dupa specificul evenimentului dumneavoastra, in orice anotimp.

NUNTI
Un concept elegant intr-un cadru provensal in inima gradinilor frantuzesti unde pentru o seara TU si EU devenim print si printesa.

BOTEZURI
Petrecerea de bun-venit in aceasta lume a celui mic trebuie sa fie desprinsa din cartea cu povesti, cu personaje fantastice si decoruri de basm.

PETRECERI
Pentru a avea o petrecere reusita, atmosfera trebuie sa fie perfecta – luminile, muzica si decorurile sunt elementele esentiale.

...
EVENIMENTE CORPORATE

La Maison des Jardins Events pune la dispozitia clientilor sai solutii complete pentru organizarea de conferinte, simpozioane, workshop-uri, sesiuni de training, lansari de produse sau noi servicii, evenimente de presa, team building-uri, petreceri tematice, cocktail-uri sau aniversari companie.

Ne consideram direct responsabili de buna derulare a tuturor serviciilor oferite iar specialistii nostri in event planning se implica personal in coordonarea si implementarea conceptului de eveniment propus.

Originalitatea si creativitatea sunt printre atuurile forte ale echipei noastre.

PETRECERI
Sala de evenimente este perfecta pentru organizarea de festivitati sau evenimente business, datorita dotarilor moderne si a spatiului foarte permisibil.

CONFERINTE
La Maison des Jardins va asteapta o sala de conferinte echipata cu cea mai performanta tehnologie si o echipa tehnica profesionista.

LANSARI
Cand sustii o conferinta, lansezi un produs, organizezi o petrecere corporate sau o prezentare de moda, iti este necesara o locatie deosebita.

...
EVENIMENTE SOCIALE

Designul deosebit al salonului, cu o receptie unica foarte spatioasa si eleganta, curtea interioara in care verdele este culoarea predominanta, parcarea proprie cat si profesionalismul personalului fac din La Maison des Jardins locatia ideala pentru evenimente unice in viata dumneavoastra.

Salonul dispune de sisteme de ventilatie proiectate pentru a asigura conditiile optime de confort, iar parcarea proprie dispune de locuri suficiente chiar si pentru cele mai aglomerate petreceri.

COCKTAILURI
Organizam cele mai reusite cocktail-uri, intr-o atmosfera relaxanta, cu meniuri de cinci stele si o atmosfera de care va veti aminti intotdeauna cu placere.

BALURI
La Maison des Jardins va ofera un cadru elegant si asistenta sa puneti in scena un eveniment memorabil de care sa va amintiti cu placere peste ani.

MONDENE
Prezentari de moda, receptii, dineuri, baluri caritabile si petreceri extravagante, toate vor fi completate de atmosfera eleganta si romantica.

Categorii
Date de contact
0731279136
DN1 Calea Bucuresti, Nr. 107E, Saftica, judetul Ilfov
Distribuie