La Noblesse, Agentie organizare nunti - Bucuresti

Servicii

...
Nunta

Nunta este cel mai fericit eveniment din viata unui cuplu, eveniment in care mirii se unesc pe vecie "la bine si la rau", devenind o singura fiinta. Filosofia consultantilor nostri este ca orice nunta este unica, este un moment magic ce reflecta personalitatea mirilor in fiecare detaliu. Acordam importanta cuvenita fiecarui amanunt, constienti de faptul ca nunta reprezinta o carte de vizita in fata invitatilor.

...
Botez

Exista in viata oamenilor momente covarsitoare, prin semnificatia lor, deosebite. Petrecerea de botez este cu siguranta un astfel de moment: prima petrecere si cea mai importanta din viata copilului tau. Petrecerea de botez este un spectacol emotionant in care zinele ursitoare vin sa-i urseasca copilului tau. Zinele Ursitoare aduc cu ele toate darurile de care un copil are nevoie la inceputul vietii - sanatatea, fericirea, bunastarea, omenia, intelepciunea, caldura.

...
Petreceri Tematice

Va doriti sa celebrati un eveniment special din viata dumneavostra intr-un mod cu totul si cu totul inedit? O petrecere tematica este alegerea potrivita. Indiferent de complexitatea evenimentului, noi va transformam petrecerea intr-un eveniment cu adevarat memorabil pentru dumneavostra si invitati.

...
Petreceri corporate

A devenit o traditie si la noi ca firmele sa organizeze petreceri pentru a-si rasplati angajatii pentru munca depusa, pentru a sarbatori succesele inregistrate si pentru a creste sentimentul de atasament fata de organizatie. Puteti conta pe profesionalismul echipei noastre in ceea ce priveste organizarea de evenimente deconectante precum: team building-uri, petreceri tematice (barbeque cocktail-uri), aniversari de firma sau petreceri de sfarsit de an.

...
Decoratiuni de interior si exterior

Pentru orice eveniment sau sarbatoare, agentia de evenimente La Noblesse va vine in intampinare cu o gama variata de decoratiuni personalizate de exterior si interior pentru centre comerciale, mall-uri, magazine, hoteluri, vile sau case private.

Categorii
Date de contact
0799976336
Str. Delea Veche, nr.16-18, sector 2, Bucuresti
Distribuie