Lbar Micropigmentare

Micropigmentare Sprancene

...
Micropigmentare Sprancene pudrat

Sprâncene superbe realizate perfect, de la care este imposibil sa-ti dezlipesti privirea
Lucrare fina efectuata cu maiestrie de master profesionist
Exclusiv nuante naturale, adaptate stilului individual de culoare
Procedura nedureroasa, fara sângerare, cruste si îngrijire ulterioara speciala

Cât timp petreceti zilnic pentru a va machia sprâncenele? 10 minute? 20 de minute? Noi va putem ajuta sa va creati obiceiul de va ocupa timpul cu alte activitati importante si preferate, decât machiajul. Si, totodata, sa va mentineti sprâncenele perfect îngrijite. E atât de simplu! Optati pentru sprâncene efect pudrat si veti realiza ca ati ales cea mai buna solutie pentru Dvs. În fond, tehnica respectiva nu doar va ofera sprâncene elegante si feminine, ci va transforma întregul look. Veti deveni mai încrezatoare în sine si nu va mai fi necesar pentru o perioada sa procurati produse cosmetice pentru sprâncene.

...
Micropigmentare sprancene fir cu fir

Linii si margini definite cu aspect natural
Alegerea nuantei si formei în functie de înfatisarea dvs
Garantarea unei proceduri sigure si sterile

Pigmentare sprancene fir cu fir – o modalitate simpla de a restabili forma si densitatea sprâncenelor. Este o tehnica ideala în cazul firelor de par rare, a cresterii haotice si neuniforme a parului sau a caderii acestuia ca urmare a unei boli. Principala diferenta dintre microblading si alte tehnici este ca imita în totalitate cresterea sprâncenelor naturale. În acest caz, fiecare fir de par este trasat manual de catre master, cu alegerea individuala a lungimii, grosimii, directiei si nuantei. Rezultatul obtinut este un efect destul de natural, forma sprâncenelor este corecta, iar densitatea exact ce e necesar. Acum nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la lipsa firelor de par din zona sprâncenelor. Tehnica fir cu fir sprancene va ajuta la restabilirea rapida si sigura a volumului.

...
Microblading sprancene

Sprâncene cu efect extraordinar si aspect cât mai natural posibil
Forma si grosime ideala a sprâncenelor
Nuante naturale, adaptate stilului individual de culoare
Procedura absolut nedureroasa si sigura

Microblading sprancene este considerat, una dintre cele mai cunoscute tehnici. Cum altfel ar putea fi, din moment ce micropigmentarea poate rezolva o serie de sarcini esentiale ce tin atât de aspectul, cât si de frumusetea naturala. Cu ajutorul tehnicii microblading, sprâncenele devin mai late, mai groase, mai lungi, mai voluminoase si mai vizibile. Tatuajul sprancenelor permite modelarea partiala a acestora, în cazul în care firele de par cad în zona respectiva, sau acestea pot fi reproduse complet de la zero, daca din anumite motive firele de par lipsesc. Micropigmentarea sprancene va camufla cicatricile, urmele de acnee, pistruii si alte defecte care va deranjeaza. Si toate acestea într-o ora si jumatate! De asemenea, nu veti simti disconfort, deoarece procedura microblading sprancene nu provoaca durere, datorita administrarii anestezicului si profesionalismul masterilor studioului nostru LBar. Asadar, renuntati la produsele cosmetice si simplificati-va viata, alegând tatuajul sprâncenelor.

...
Tatuaj sprancene 3D/6D

Machiajul permanent al sprâncenelor 3D/6D este un concept fara precedent în industria frumusetii. Tehnica implica munca scrupuloasa a masterului în selectarea nuantelor, combinarea a doua tehnici, metoda unica de executare si un rezultat uimitor de natural si impresionant. Doar imaginati-va: sprâncene frumoase, cu lungimea, latimea si nuanta ideala, care se armonizeaza perfect cu înfatisarea, punând în evidenta ochii, fata, conferind astfel un aspect îngrijit si proaspat. În plus, tehnica de tatuare a sprâncenelor 3D/6D poate ajuta la ascunderea unor defecte evidente, care în trecut va faceau sa va simtiti inconfortabil. Drept rezultat, deveniti mai încrezatoare în sine în orice situatie, deoarece sprâncenele dvs. îsi pastreaza un aspect perfect, indiferent de activitatile pe care le desfasurati.