Leacul Verde.ro

Suplimente pentru sportivi

...
Baton Energic 60Gr Redis

Compozitie : creatina, taurina, glutamina si lecitina. Produsul contine proteine, hidrati de carbon, lipide vegetale, vitamine, lecitina, taurina, creatina, glutamina, minerale si electroliti. Compozitie nutritiva: creatina 2000 mg, glutamina 100 mg, taurina 1000 m, grasimi 17 g, hidrati de carbon 36 g, lecitina 175 mg, magneziu 14 mg, proteine 10 g, vitamina B5 2 mg, vitamina B6 2 mg, vitamina C 28 mg, zinc 2 mg. Administrare : Se recomanda 1-3 batoane pe zi, in special inainte de antrenamentele sportivilor Continut : 60 gr Indicatii : Baton proteic si energizant cu continut de creatina, taurina, glutamina si lecitina. Este energizant si favorizeaza dezvoltarea musculaturii si intensificarea relatiilor anabolice din organism.

...
Fibromix R 90Tb Redis

Tablete cu valoare energetica redusa si continut mare de fibre vegetale. Datorita fibrelor, se reduce asimilarea grasimilor si favorizeaza eliminarea lor. Odata ajunse in stomac, fibrele isi maresc volumul si astfel se combate senzatia de foame. Fibrele vegetale au si rol de detoxifiere a stomacului si de reglare a traficului intestinal. Se recomanda inlocuirea unor mese cu circa 5-15 tablete care se vor inghiti sau mastica, dupa care se recomanda a se bea un pahar cu apa. Gustul comprimatelor este placut, fiind usor de administrat. Se recomanda folosirea ca supliment alimentar, pentru reducerea stratului adipos si scaderea in greutate. Suplimentul alimentar este bogat in proteine, fibre naturale expandate, minerale, vitamine si are un continut scazut de lipide (sub 4%) constituite in majoritate din acizi grasi polinesaturati (vit. F), indicati in indepartarea depunerilor adipoase din tesuturi si ateroamelor serice. Suplimentul alimentar asigura o parte din necesarul zilnic de proteine, carbohidrati, glucide, minerale, lecitine, antioxidanti si vitamine aflate in mod natural in produs sau adaugate sub forma de ingrediente pure in proportii prestabilite. Din acest motiv, el poate fi consumat fara a prejudicia in vreun fel functionarea normala a organismului, permitand sa fie utilizat perioade indelungate. Mod de utilizare: Se administreaza oral: la aparitia senzatiei de foame, se administreaza 5-15 tablete care se mesteca lent sau se ingereaza cu apa sau lichide potabile in cursul zilei. Val. eng. cal (J) 340 (1420) 3,4(14,2). Recomandari: Produsul este un supliment alimentar. El nu inlocuieste alimentatia variata. Cosumatorul este sfatuit sa se limiteze la dozele recomandate si sa citeasca cu atentie datele inscrise pe eticheta. Produsul nu trebuie lasat la indemana copiilor. Efecte secundare: nu produce efecte secundare. Contraindicatii: a se consuma cu precautie de catre diabetici. Cosumatorul este rugat sa nu depaseasca DOZA ZILNICA RECOMANDATA de 40 tablete. Ingrediente: tarate de grau, izolat proteic din soia, praf de roscove, fulgi de porumb, cacao, vit. C, drojdie uscata, fructoza, maltodextrina, acid stearic vegetal si oxid de magneziu.

...
Mass Forte Creatin R 400Gr Redis

Descriere produs : Este un produs pentru cresterea rapida a energiei, fortei si masei musculare datorita raportului bun de carbohidrati, proteine si creatina continut. Mod de utilizare: Se administreaza zilnic cate 1-2 portii a cate 105 g (3 masuri), amestecat cu apa sau alt lichid potabil. Masura din interiorul ambalajului contine 35 g. Valoare energetica/portie (105 g): 404 kcal (1691 kJ). Recomandari : Se recomanda pentru cresterea rapida a energiei, fortei si masei musculare datorita raportului bun de carbohidrati, proteine si creatina continut. NOTA: Produsul este un SUPLIMENT ALIMENTAR. El nu inlocuieste alimentatia variata. Consumatorul este sfatuit sa se limiteze la dozele recomandate si sa citeasca cu atentie datele inscrise pe eticheta. Produsul nu trebuie lasat la indemana copiilor mici si nu se recomanda diabeticilor. Produsul se pastreaza in ambalajul original in locuri ferite de caldura si umezeala. Ingrediente: Fructoza, dextroza, maltodextrina, concentrat proteic din lapte, izolat proteic din soia, creatina, vitamina C, oxid de magneziu, oxid de zinc si arome alimentare.