Little London International Academy

Liceu

...
Liceu

Ciclul liceal din LLI Academy este acreditat de Ministerul Educatiei pentru filiera stiinte sociale si autorizat pentru filiere de matematica-informatica si stiinte ale naturii.

Absolventii de liceu LLI Academy vor fi pregatiti si certificati sa-si continue educatia în orice institutie de învatamânt superior din România, dar au si deschiderea si pregatirea necesare pentru a urma orice universitate  din strainatate.

Calitatea actului educational este asigurata inclusiv printr-un numar optim de elevi în clasa si atentie acordate fiecaruia.

Reputatia foarte buna a LLI Academy, continuitatea procesului educational de la gradinita pâna la bacalaureat, metodele moderne si interactive de predarerezultatele obtinute la bacalaureat, dar si la olimpiadele scolare, fac din liceul nostru o foarte buna alegere pentru continuarea educatiei preuniversitare.

Activitatea liceului se concentreaza pe proiecte individuale si de echipa. Liceenii nostri au participat la British English Olympics in Londra, cu rezultate foarte bune (calificare în semifinaka).

De asemenea, s-au calificat în mai multe etape nationale ale olimpiadelor organizate de Ministerul Educatiei, dar si în faza internationala a Olimpiadei de Debate.

Din activitatea competitionala a liceenilor LLI Acedmy face parte si participarea la mai multe concursuri interdisciplinare, în functie de pasiunile si interesele lor academice.

Performanta academica este sustinuta prin punerea în practica a informatiilor însusite de elevi in situatii de învatare reala (ateliere de lucru, proiecte practice, voluntariat).

Din perspectiva extrascolara, liceenii au vizitat capitale  cu traditie si istorie din întreaga lume, dar si obiective relevante din punct de vedere educational din România.

În Saptamânile Altfel, liceenii au primit provocarea unor situatii practice in domeniul financiar, juridic, tehnic, de productie sau vânzari. De asemenea, au participat la elaborarea unor planuri concrete pentru Consiliul Elevilor dar au testat si domeniul pedagogic, prin înlocuirea învatatorilor si a profesorilor care predau în scoala primara, cu asistenta acestora.

Ce va propunem (obiectivele educationale)

  1. Alinierea obiectivelor LLI Academy la nevoile si necesitatile societatii moderne aflata într-o permanenta dinamica;
  2. Stimularea curiozitatii si nevoii de interogare continua, pentru dezvoltarea competentelor-cheie, dar si a bucuriei de a descoperi si de a învata;
  3. Formarea deprinderilor de a învata si a acumula cunoastere, individual sau în colaborare, precum si de a aplica aceste deprinderi în domenii diverse;
  4. Punerea la dispozitie a unui continut international, simultan cu capacitatea de a raspunde unor nevoi si interese locale;
  5. Instrumente eficiente de evaluare si auto-evaluare;
  6. Formarea elevilor nostri pentru a deveni cetateni ai lumii moderne.

Centram învatarea pe cercetare, iar metodele profesorilor nostri depasesc barierele memorarii, asigurând întelegerea cunostintelor acumulate si dezvoltarea unor competente indispensabile în societatea actuala.

Elevii nostri au acces la informatii variate care, prin experiment si aplicare, determina profilul elevului si, mai departe, al unui adult adaptat lumii în care se va integra.

Competente-cheie în LLI Academy

  1. competente de alfabetizare functionala
  2. competente de comunicare multilingvistica;
  3. competente STEM;
  4. competente digitale;
  5. competente personale, sociale si de autonomie în învatare;
  6. competente civice;
  7. competente antreprenoriale;
  8. competente de expresie culturala.

Categorii
Date de contact
0786561045; 0730548018
Str. Iancu Nicolae, Nr. 65, Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie