Malex Concept Design - comercializare si montaj pardoseli calde, parchet Bucuresti

Pardoseala PVC

...
Covor PVC rola

Mipolam Technic EL5 este un covor PVC omogen static-conductiv, flexibil, cu un design tehnic in nuante calde sau neutre si cu o rezistenta electrica de 5 x 104 ≤ Rt ≤ 106 (EN 1081). Este realizat in conformitate cu standardul european EN 649. Este disponibil in placi cu dimensiunile de 608×608 mm. Peletii de carbon din compozitie ii confera proprietati anticonductive permanente. Este destinat amenajarii spatiilor din industriile electronica si high-tech, precum si sectiilor de terapie intensiva si blocurilor chirurgicale.

Controlul descarcarilor

Pardoselile Mipolam El asigura eliminarea pe termen lung a sarcinilor electrostatice, precum si securitatea personalului.

Acumulari scazute de sarcini

Pardoselile Mipolam El asigura un nivel cat mai scazut de acumulari de sarcini electrostatice pentru echipamente si oameni.

Rezistenta mecanica

Pardoseala Mipolam Technic are o suprafata omogena si compacta, rezistand pe termen lung la incarcari statice si dinamice.

...
Dale industriale

Granit Multisafe este o podea speciala pentru suprafetele umede, pentru mai multa siguranta.Structura acesteia ofera aderenta buna a picioarelor atunci când podeaua este alunecoasa din cauza apei sau sapunului.Suprafata densa si impermeabila cu opritoare bine rotunjite, confera proprietati igienice, facând podeaua Granit Multisafe usor de curatat. Se recomanda doar pentru suprafetele pe care se merge fara pantofi.Granit Multisafe se potriveste cu culorile Aquarelle Wall HFS pentru o montare perfect rezistenta la apa în încaperile umede.Granit Multisafe este disponibila cu diverse tipuri de îmbinari pentru o finisare impecabila.

...
LVT

GTI Max Decor reprezinta un tip de placi PVC detasabile ultramoderne, ideale pentru spatii industriale, de productie, supermarketuri si magazine de bricolaj cu trafic intens. Instalarea placilor se realizeaza fara adeziv, direct pe suprafata suport. Zonele operationale pot ramane astfel deschise in timpul instalarii. Sunt disponibile in noua coduri de culoare si sase modele de semnalizare interioara. Se pot combina astfel incat sa se creeze zone marcate diferentiat prin placi de culori diferite.Placile GTI Max Decor sunt rezistente la trafic extrem si au o suprafata embosata, tratata special pentru ca igienizarea si intretinerea lor sa fie facila. Sunt create din materiale 100% reciclabile.