Medical Vision distributie echipamente medicale Bucuresti

Echipamente medicale

...
Diagnosticare RMN pentru nasteri premature

Cu ajutorul Sistemului de Incubator cu Diagnosticare RMN  Nomag® IC, imginile RMN ale nou nascutilor si ale copiilor nascuti prematur pot fi produse usor si fara complicatii.

Acest sistem indeplineste cele mai inalte standarde din Neonatologie. Mici pacienti stau confortabil in incubator si sunt protejati fara intrerupere in timpul investigatiilor.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

...
Monitor Neurochirurgie

Acest dispozitiv reduce riscul de leziuni al nervilor in timpul interventiilor chirurgicale, prin monitorizarea activitatii EMG declansata.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

...
Aparat de Anestezie cu ventilatie

Oferim o gama variata de echipamente necesare in sectorul Chirurgie, astfel incat, indiferent de nevoile dumneavoastra, impreuna vom gasi solutia perfecta.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

...
Monitor Fetal

Calitate, fiabilitate si accesibilitate. Acestea sunt cele 3 cuvinte ce caracterizeaza acest produs.

- compact si usor.

- sonda 1 MHz cu hipersensibilitate

- design ergonomic

- conexiue cu fir (RS-232C) sau fara fir (Bluetooth)

Oferim o gama variata de echipamente medicale, astfel incat, indiferent de nevoile dumneavoastra, impreuna vom gasi solutia perfecta.

 Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

 

...
Pompa Aspiratie Ginecologie

Unitate medicala de aspiratie, de mici dimensiuni cu flux ridicat. Aceasta este utilizata in operatiuni obstetricale, cum ar fi intrerupere artificiala precoce de sarcina si indepartarea reziduurilor dupa nastere. Totodata este adecvata si pentru alt fel de interventii chirurgicale, in functie de cateterele din echipare.

Oferim o gama variata de echipamente necesare in sectorul Ginecologie, astfel incat, indiferent de nevoile dumneavoastra, impreuna vom gasi solutia perfecta.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.