Meditatii 10 plus - Centru de meditatii Bucuresti

Meditatii

...
Meditatii limba romana

Facem meditatii la limba si literatura romana pentru:

  • Evaluare Nationala:
  • Bacalaureat;
  • Admitere Academia de Politie si alte admiteri;
  • Clasele V-XII pentru scoala

Ne angajam sa explicam detaliat si pe înteles, sa transformam învatatul mecanic în învatat logic.

Pentru a continua pregatirea scolara si pentru examene, facem si meditatii online la limba si literatura romana. Suplinim perioada în care scolile sunt închise si lucram în avans.

...
Meditatii matematica

Facem meditatii la matematica pentru elevi clasele a V-a pâna la a XII-a.

Profesorii nostri pregatesc cu succes atât elevi care doresc sa înteleaga materia scolara cât si pe cei care au de sustinut examene scolare.

Indiferent care este nivelul de cunostinte al elevului în acest moment sau obiectivele vizate, în Centrul nostru gasiti profesorii potriviti!

Pentru a continua pregatirea scolara si pentru examene, facem si meditatii online la matematica. Suplinim perioada în care scolile sunt închise si lucram în avans.

...
Meditatii engleza

Engleza este limba oficiala în 53 de tari.

Engleza este limba materna a peste 400 de milioane de oameni din lume.

Engleza este limba mass mediei si a internetului. Învatând engleza, va puteti bucura fara probleme de cartile, cântecele, filmele si emisiunile voastre preferate!

Cunoasterea limbii engleze creste semnificativ sansele de a va gasi un job în cadrul unei companii multinationale în tara sau în strainatate.

O limba straina este un atuu pe care îl poti folosi oricând!

...
Meditatii germana

Indiferent de motivele pentru care aveti nevoie de meditatii la germana veti gasi sprijin pentru realizarea obiectivelor. Beneficiile participarii la sedintele de meditatii la germana în Centrul nostru constau atât în asimilarea materiei scolare cât si în pregatirea pentru examene de tipul Bacalaureat sau admitere la facultate si concursuri de specialitate.

Categorii
Date de contact
0745166443
Str. G-ral. Dr. Demosthene Atanase, nr. 19, sector 5
Distribuie