SILVA TRADING

Chirurgie cardiaca. Pacemaker

...
Valve cardiace mecanice cu disc oscilant si bidisc

Proteze cardiace pentru pozitie mitrala sau aortica, de diferite dimensiuni, cu un disc oscilant (model MedHall Easy Fit) sau cu doua discuri (model Advantage), cu proprietati hemodinamice deosebite si cu peste 25 de ani de utilizare cu rezultate excelente.

...
Valve biologice cu / fara stent

Proteze cardiace porcine cu stent (model Hancock II, Mosaic) cu peste 20 de ani de performante clinice foarte bune si durabilitate dovedite. Proteze cardiace biologice fara stent (model Freestyle), valve de generatia a III-a, o alternativa chirurgicala optima ce ofera multiple optiuni de implant.

...
Conduct valvulat cu valva biologica si conector apical pentru ventricolul stang

Conduct recomandat pentru reconstructia malformatiilor/patologiilor cardiace si ale vaselor mari, congenitale sau dobandite, obtinut prin suturarea unei valve biologice cu stent la mijlocul unui tub din netesut, prezervat in glutaraldehida. Conectorul apical pentru ventricolul stang (curbat la 900 pentru a facilita anastomoza la aorta descendenta) se foloseste impreuna cu conductul cu valva biologica furnizand o metoda alternativa pentru eliberarea tractului ventricular stang obstructionat.

...
Sistem de livrare cardioplegie si seturi de cardioplegie

Sistem complex de furnizare cardioplegie (model CSS), cu o gama larga de parametrii ce pot fi variati in functie de protocolul dorit si seturi de cardioplegie realizate dupa solicitarile spitalului

...
Sistem de by-pass cardiopulmonar cu pompa centrifugala

Sistemul mobil Bio-Medicus PBS poate fi utilizat atat sala de operatie, cat si in reanimare, laborator de cateterism sau transport de urgenta. In asistarea mecanica de scurta durata, pompa centrifugala este considerata mai putin destructiva pentru elementele sanguine in comparatie cu pompa cu role