Mioritic & Crosta - Bacanie bunatati traditionale

Bacanie

...
Dulceata

Olga dulceata de nuci verzi

21,00 lei
 Pe vremea când ciocolata si jeleurile erau un moft, dulceata era desertul de zi cu zi al copilariei. Dulceata de nuci face parte dintre aceste amintiri gustative ale copilariei. Olga o prepara atent, din nuci cât un degetar, fierte în sirop de zahar cu lamâie si vanilie Bourbon. Mai mult decât o amintire a copilariei, acest sortiment de dulcceata este un deliciu pentru papilele gustative si un medicament pentru stomac.

...
Muraturi

Olga conopida cu varza rosie - 12,90 lei
 Conopida cu varza rosie nu trebuie sa lipseasca de la o masa traditional româneasca. Nuanta rozalie obtinuta în timpul murarii cu varza, nu coloreaza doar masa, ci si papilele tale gustative. Serveste-o alaturi de o friptura, ca la mama acasa.

...
Salate

Olga zacusca de vinete si ardei - 21,00 lei
 Borcanul de zacusca Olga contine gusturile varatice ale copilariei. Pe vremea aceea, vinetele si ardeii erau copti pe jar si fierti timp de trei- patru ceasuri, în ceaun pe pirostrii. Borcanele colorate de pasta de vinete si ardei, erau apoi sterilizate natural, pe bain marie si puse la racit doua zile. Era un proces de productie pe cât de simplu si natural, pe atât de gustos. De aceea, îti oferim exact aceeasi savoare, produsa prin acelati proces. Din drag pentru gusturile ccopilariei.

Categorii
Date de contact
0733762777
Sos. Stefan cel Mare, nr. 56-58, sector 2, Bucuresti
Distribuie