Dac Instal Service - Montaj aer conditionat Bucuresti, Ilfov

Intretinere aparate aer conditionat

...
Intretinere aparate aer conditionat

Oferim servicii de intretinere aer conditionat, oferim toata gama de lucrari de intretinere pentru aparatele de aer conditionat: igienizare, curatari chimice, intretinere preventiva si igienizare.

Specialistii nostri calificati va ajuta sa va pastrati un confort optim si un mediu curat acasa saui la firma.

Ca orice alt aparat din locuinta noastra ce ne face viata mai usoara, aparatul de aer conditionat are nevoie de intretinere periodica.

Folosim consumabile de ce mai buna calitate, astfel incat ca dumneavoastra sa nu aveti probleme cu aparatul de aer conditionat o perioada indelungata de timp.

Intretinere aer conditionate Bucuresti-Ilfov

Unitatea interioara a aparatului de aer conditionat trebuie curatata din cind in cind pentru a functiona eficient.

Cei care vor avea grija de intretinerea aparatului de aer conditionat în mod regulat, vor simti o imbunatatire în calitatea vietii lor.

Aparatul de Aer conditionat necuratat de praf si bacterii care prolifereaza in mediu umed pot produce diverse efecte: intepaturi, iritatii ale pielii, raceli, tuse din acest motiv prventiv e in nevoie de curatare de aer conditionat, numarul de Telefon: 0766 585 353 ar trebui sa fie pe buzele tale. Ne poti contacta si prin e-mail: info@montajaerbucuresti.ro

Lucram zilnic intre orele 8:00-24:00!

Oferim servicii profesionale pentru curatarea aparatului de aer conditionat.

Abordarea noastra cuprinzatoare include: verificarea posibilei oxidari, starea de curatenie a vaporizorului, salubrizarea cu spray antibacterian, impuritatile de pe unitatea exterioara, bateria înfundata, componentele interne si externe, diagnosticarea compresorului, traseul frogorific, agentul frigorific si unitatea interna si conexiunile. Asigura-te ca aparatul tau de aer conditionat functioneaza la parametri optimi.