Mystic Dent -cabinet stomatologic-Bucuresti

Profilaxie dentara

...
Profilaxie, igiena dentara

Detartrajul dentar: Depozitele de tartru de pe dantură sunt îndepărtate cu ajutorul tehnologiei ultrasunetelor. Detartrajul este indicat a se efectua la un interval regulat de 3-6 luni.

Periajul profesional al dinţilor: Acest serviciu se efectuează doar la cabinetul stomatologic şi se realizează prin utilizarea unei paste profilactice cu fluor.

Air-flow: Coloraţiile dentare sunt îndepărtate cu ajutorul unui dispozitiv profesional, ce proiectează un jet de apă, aer şi bicarbonat de sodiu pe suprafeţele danturii

Fluorizarea dinţilor: Acest procedeu se realizează doar după ce dinţii au fost curăţaţi prin aplicarea unui gel special în gutiere de unică folosinţă pentru a scădea pericolul cariilor.

Sigilarea şanţurilor şi a fosetelor: Cel mai adesea, pe suprafaţa molarilor şi premolarilor există şanţuri şi fosete mici şi adânci, care se pot transforma în carii. Tratamentul acestora constă în sigilarea suprafeţelor afectate cu o răşină lichidă ce împiedică acumularea bacteriilor, a resturilor dentare şi a plăcii dentare.