Nah Decor - Montare, raschetare pardoseli, Bucuresti

Pregatire parchet

...
Servicii speciale parchet

1.Lacuire - Parchetul este tratat cu lac transparent in sistem grund si 2-3 straturi de lac, care poate avea rezistenta medie pana la trafic extrem cu grad de luciu de la ultramat, mat, semimat, semilucios, lucios. Preturile difera in functie de rezistenta la trafic, la UV si producator.

2.Uleire – Parchetul tratat cu ulei este mult mai delicat la atingere decat cel lacuit, este mai putin luminos, dar se apropie vizual de cel natural. Uleierea colorata are aceleasi caracteristici ca cea naturala, uleiul colorat evidentiaza textura lemnului avand efectul de colorare a parchetului de la nuante deschise pana la celebrul Wenge.

3.Albire parchet – Procedeul prin care se albeste textura lemnului prin metode specifice de albire cu uleiuri sau baituri albe, inainte de lacuire.

4.Periere – Finisaj special care face suprafata lemnului aspra la atingere, reliefand fibra lemnului si se obtine folosind perii speciale metalice inainte de lacuire sau uleiere. 5.Antichizare – Procedeul prin care unui parchet nou I se imprima manual efecte de parchet invechit, care pune accent pe culoarea patinata a parchetului si urme specifice ale unor daunatori naturali ai parchetului.

6.Ceruire – Procedeul de intretinere periodica a parchetului pentru revigorarea suprafetelor lacuite sau ceruite.

Categorii
Date de contact
0722200648
Sos.Giurgiului, Nr. 131, Sector 4, Bucuresti
Distribuie