New Akord Security - Servicii integrate de securitate, Bucuresti

Dispecerat / Monitorizare / Supraveghere video

...
Dispecerat / Monitorizare / Supraveghere video

NEW AKORD SECURITY îndeplineste cu succes sarcinile unui post de paza permanent si, mai mult decât atât, prin acest serviciu, va ofera un concept unic, la înalte standarde. Pornind de la restaurante, hoteluri sau ansambluri rezidentiale, NEW AKORD SECURITY va poate oferi o solutie de securitate cuprinzând printre altele:

  • Monitorizare CCTV
  • Controlul accesului în obiectiv
  • Asistenta si îndrumarea vizitatorilor
  • Amortizarea situatiilor care pot escalada în evenimente neplacute
  • Întâmpinarea clientilor Dvs. de catre un agent sau mai multi având o imagine profesionista


Agentii de paza sunt capabili sa identifice rapid si sa rezolve în mod eficient orice amenintare sau risc de securitate cu discretie absoluta. Serviciul de paza umana va fi asigurat la cel mai înalt standard de profesionalism, agentul de paza îndeplinind mai multe functii si atributii, printre care:

  • control – acces la intrarea în obiectiv
  • prevenirea si identificarea situatiilor conflictuale si împiedicarea escaladarii acestora
  • informarea atât a vizitatorilor cât si a beneficiarilor serviciului de paza
  • întocmirea de rapoarte de activitate frecvente si de procese verbale ale eventualelor incidente
  • asigurarea unui climat sigur si propice desfasurarii activitatilor specifice în obiectiv

...
Sisteme supraveghere si inregistrare video

Vizualizati locatia Dvs. oricând, non-stop, 24ore/7zile,  inclusiv de pe smartphone tableta, laptop, sau PC,  prin intermediul sistemului propriu de televiziune cu circuit închis.

Complementar sistemului de detectie si avertizare împotriva efractiei, sistemul de supraveghere video permite beneficiarului controlul vizual al activitatii din zonele de interes ale obiectivului protejat.

Un sistem de supraveghere video (CCTV – televiziune cu circuit închis) poate fi alcatuit, în principiu, din una sau mai multe camere video si un dispozitiv de prelucrare a imaginilor video de tip DVR (digital video recording – înregistrator video digital) sau NVR (network video recording – înregistrator video în retea), folosit pentru gestionarea si înregistrarea imaginilor transmise de camerele video instalate.

Performantele unui sistem de supraveghere si înregistrare video depind de mai multi factori – rezolutia camerelor video, posibilitatea de orientare a acestora, distanta si unghiul de vizibilitate a camerelor video, suprafata si luminozitatea din respectiva locatie, calitatea de înregistrare a imaginilor video, etc. 
Sistemul de supraveghere video poate fi interconectat cu un sistem de avertizare în caz de efractie, cu echipamente de control acces, etc. 

În structura unui sistem de supravegere video pot fi integrate urmatoarele componente:

  • Sistemul de înregistrare video a imaginilor, DVR – NVR
    Este folosit pentru gestionarea, înregistrarea si stocarea imaginilor video si a semnalului audio, acolo unde este cazul. Înregistrarea video poate fi setata manual, activata automat, respectiv programata la anumite ore sau zile ale saptamânii sau programata la detectia de miscare a camerelor video.
    Imaginile video sunt stocate în format digital pe un suport de înregistrare de tip HDD – Hard Disk Drive, de pe care pot fi preluate ulterior, salvate si/sau arhivate daca este cazul.
  • Camera video
    În functie de locul în care se instaleaza  – interior sau exterior – de calitatea imaginii dorite, de distanta de unde se instaleaza pâna la subiectul sau obiectivul supravegheat, suprafata si unghiul de vizibilitate, luminozitatea din spatiul supravegheat si scopul pentru care se instaleaza, camerele video pot fi montate la exterior sau interior, la vedere sau disimulate (ascunse, mascate), fixe sau mobile (orientabile manual sau electronic, atât pe orizontala cât si pe verticala).
  • Carcase pentru camera video
    Sunt folosite pentru instalarea camerei video de interior la exteriorul obiectivului, pentru asigurarea functionarii acestora în conditii optime, respectiv pentru protejarea camerei video de factorii externi (apa, umiditate, praf, temperaturi înalte sau scazute, etc.).
  • Suport pentru fixarea camerei sau a carcasei camerei video
    Este de tip fix (orientabil manual si fixat într-o anumita directie) sau mobil (prevazut cu motor pentru comanda electronica de la distanta a camerei video).
  • Iluminator în infrarosu (IR)
    De obicei este integrat în carcasa camerei video sau poate instalat aditional, fiind folosit la iluminarea pe timp de noapte (în spectru infrarosu) a spatiului supravegheat.
  • Sistem de prelucrare a imaginilor video – procesor video (Multiplexor, Switch, Quad)
    Prelucreaza imaginile transmise de camerele video si le gestioneaza pentru vizionarea lor în diferite moduri si formate pe unul sau mai multe monitoare. În functie de numarul camerelor video si de sistemul de prelucrare al imaginilor ales, pot fi afisate una sau mai multe imagini pe un monitor, manual sau automat, în mod aleator sau programat, prin împartirea ecranului în 4, 8, 9, 16 sau mai multe imagini (spli-screen).
  • Dispozitiv de afisare a imaginilor video (Monitor)
    Monitorul este un dispozitiv folosit pentru afisarea imaginilor video. În functie de dispozitivul de prelucrare a imaginilor video, pot fi afisate simultan o imagine sau mai multe pe ecranul monitorului.