Next2u Clinic - Clinica de preventie si recuperare medicala

Fizioterapie

...
Fizioterapie

La Next2u Clinic oferim o gama completa si complexa de servicii de recuperare medicala, cu un accent deosebit pe fizioterapie. Întelegem ca procesul de recuperare poate fi unul complex si provocator, de aceea ne straduim sa oferim cele mai eficiente si personalizate tratamente pentru a te ajuta sa îti recapeti sanatatea si mobilitatea.

 

...
Ce este fizioterapia

Fizioterapia este o disciplina medicala specializata în utilizarea factorilor fizici cum sunt masajul, exercitiile fizice, apa, lumina, caldura, electricitatea, etc. pentru a trata afectiunile si a îmbunatati functia corpului. Aceasta se bazeaza pe principii stiintifice si pe o evaluare detaliata a nevoilor si capacitatilor individuale ale fiecarui pacient.

 

...
Metode terapeutice

La Next2u Clinic, folosim o varietate de metode terapeutice în fizioterapie, inclusiv kinetoterapie, manipulare si mobilizare articulara, tehnici de masaj terapeutic si alte tehnici avansate pentru a maximiza recuperarea si rezultatele pacientilor nostri.

 

...
Tratament personalizat

În cadrul clinicii noastre, fiecare pacient primeste un plan de tratament personalizat, adaptat nevoilor si obiectivelor sale specifice. Luam în considerare istoricul medical al pacientului, starea actuala si obiectivele sale de recuperare pentru a crea un program eficient si sigur. Verifica disponibilitatea pentru o consultatie medicala!