Nola Vet-cabinet veterinar- Chiajna

Consultatii medicale veterinare

...
Consultatii veterinare

CONSULTATIA este primul pas in stabilirea diagnosticului si a conduitei terapeutice viitoare.

Prima consultatie atunci cand achizionati un animalut este esentiala, de aceea va asteptam cu sfaturi privind cea mai buna ingirjire, alimentatie, educare si actiuni profilactice .

Incurajam si recomandam sa aduceti micii pacienti,, indiferent de varsta, pentru o consultatie de rutina cel putin de 2 ori pe an,sau ori de cate ori observati vreo modificare a comportamentului sau a starii de sanatate. Anumite afectiuni depistate din timp au sanse mult mai mari de vindecare. De asemenea, suntem la dispozitia dvs. In a va raspunde la orice intrebare cu privire la cresterea si ingrijirea companionului dvs., metode de prevenire a diferitelor afectiuni, in functie de varsta, antecedente medicale si predispozitii de rasa.

Buna comunicare intre medic si proprietarul de animale sta la baza depistarii cat mai precoce a anumitor probleme, de aceea ne bazam pe o cominicare cat mai sincera si deschisa cu dvs., si va rugam sa ne contactati de fiecare data cand aveti o nelamurire cu privire la starea de sanatate a animalului dvs.