Logse Flex Consult-Bucuresti

Lentile de contact

...
PureVision2 HD 6 buc / cutie

Lentile de contact ce iti ofera bucuria de a privi lumea in HD.Vrei sa te bucuri de o vedere incredibil de clara, cu perceptia detaliilor fine chiar si in conditii de lumina difuza? Lentilele de contact PureVision2 HD sunt create sa reduca halourile si reflexiile deranjante in timp ce iti asigura sanatatea oculara si confortul de care ai nevoie.Vedere incredibil de claraLentilele PureVision2 HD cu High Definition™ Optics, sunt create sa reduca aberatiile sferice pe tot domeniul de dioptrii. Aberatiile sferice pot afecta calitatea vederii in conditii de lumina difuza, rezultand vedere incetosata, cu halouri si reflexii orbitoare. 77% dintre purtatori confirma faptul ca lentilele de contact PureVision2 HD reduc halourile si reflexiile deranjante in special in lumina difuza.Confort exceptional la purtareLentilele PureVision2 HD sunt la momentul actual unele dintre cele mai subtiri lentile de contact din lume, incredibil de usor de manevrat. In plus, pentru ca lentilele sunt ambalate intr-o solutie intens hidratanta, te bucuri acum de un confort maxim, de la aplicare si pe toata durata purtarii. 2 din 3 purtatori afirma ca lentilele PureVision2 HD sunt atat de confortabile, de parca nu ar avea lentile pe ochi.Ochi sanatosi care respiraOxigenul este elementul cheie pentru a avea ochi stralucitori si sanatosi. De aceea lentilele PureVision2 HD asigura un flux crescut de oxigen ochilor tai, oferind o senzatie atat de naturala incat uiti ca porti lentile de contact. 79% dintre purtatori sunt de acord ca lentilele PureVision2 HD le mentin ochii limpezi si stralucitori.

...
PureVision Toric

Cel mai avansat design toric din lume, pentru persoanele cu astigmatismFabricate special pentru a asigura timp de 30 de zile si nopti o vedere impecabila si confort la purtare – astfel incat sa fie usor sa-ti amintesti sa inlocuiesti lentilele o data pe lunaMaterialul AerGel™ impiedica depunerile si asigura o hidratare extraordinara a lentilei, pentru un confort sustinut la purtareAsigura un flux optim de oxigen pentru ochi albi, sanatosi

...
Biotrue ONEday

Ochiul uman este un organ uimitor. Ochii nostri ne permit sa ne bucuram de frumusetea lumii inconjuratoare, in timp ce ei se curata, se hidrateaza si isi mentin singuri sanatatea.Lentilele Biotrue ONEday sunt o noua generatie de lentile de contact de unica folosinta, inspirate din fiziologia ochilor tai, pentru a-ti oferi o vedere incredibil de confortabila, pe tot parcursul zilei.HyperGel™ - un material revolutionar inspirat din fiziologia ochilor tai:Acelasi continut de apa ca al ochiului, pentru un confort exceptional. Suprafata exterioara conceputa pentru a functiona ca lacrimile sanatoase.High Definition™ Optics - pentru o vedere incredibil de clara, chiar si in lumina difuza.Protectie UV - pentru a-ti proteja ochii, impreuna cu ochelarii de soare.