Ohma Romania - Cursuri de formare profesionala

Programe Ohma

...
Administrare Hoteliera

Programul vocational Administrare Hoteliera este oportunitatea momentului si cea mai potrivita cale spre o cariera internationala în meseriile ospitalitatii!Program licentiat VETbyEHL, Vocational Education and Training by École hôtelière de Lausanne.

Un ospitalier ALTFEL stie sa ia decizii inspirate indiferent de provocari! 

Metodologia de învatare tip learning by doing este adaptata atât nevoilor tale, cât si cerintelor pietei internationale. Calendarul de cursuri ohma este flexibil pentru ca tu sa poti face un pairing delicios între activitatea academica si cea profesionala!

 3 luni teorie & aplicatii practice (Saptamâna unui apprentice ohma: 2 zile teorie & 3 zile practica)

 3 luni stagiu de practica în hoteluri si restaurante partenere  ohma sau la locul munca pentru continuarea activitatii profeisonale

 niveluri de pregatire stabilite în functie de experienta taDebutant. Initiat. Profesionist.

 3 centre de studiu ohma: academia ohma Oradeacampusul ohma Brasovcampusul ohma Bucuresti 

Daca te atrage ordinea, simetria si matematica din spatele ospitalitatii,esti croit pe cursul de Administrare Hoteliera!

...
ARTA CULINARA by ohma

Învata Ospitalitatea ALTFEL în Bucataria Celor Mai Buni Chefi-Traineri din Industrie

Programul vocational ARTA CULINARA by ohmaeste unic în România! 

Înscrie-te la academia ohma pentru a-ti propulsa pasiunea pentru gatit si meseria de chef la rang de #ArtaCulinara si catre vârfurile excelentei în ospitalitate! Exista nenumarate feluri de a calatori, iar studentii nostri bifeaza cel putin 3! Licenta VET by EHL (École hôtelière de Lausanne) îi poarta pe întreg mapamondul înca din perioada de practica. Astfel, studentii ohma ajung sa gateasca în cele mai reputate bucatarii din tara sau din afara. Trainerii ohma exploreaza retete, arome si ingrediente din toate colturile lumii nelasând nici un stil de gatit neexplorat Cursurile ohma contin si o componenta de cross-training prin care studentii de la Arta Culinara deprind si din cunostintele si provocarile altor departamente alaturi de care vor lucra pe viitor, cum ar fi Administrare Hoteliera sau Servicii Food and Beverage

...
Curs Food & Beverage Service

Service Professional Diploma18 months - 3 Certificates - 1 Diploma

 Participând la acest program de diploma, dobândesti competentele si cunostintele necesare pentru a lucra, în conditii de deplina operativitate, în diferite concepte de Food & Beverage, respectând standarde de prima clasa.

 La finalul programului de diploma, vei întelege mai bine cum se gestioneaza o unitate de restauratie.

 Finalizând cu succes programul vei avea capacitatea de a-ti asuma roluri de supraveghere în activitati de restaurant sau vei putea activa independent. Continutul cursului este raportat la cadrul de competente pentru profesionisti afiliati standardelor elvetiene.

 Mai mult, la sfârsitul programului vei stapâni notiuni pe care le-ai parcurge în cadrul unor traininguri individuale de tipul: curs ospatar, curs barman, curs barista si curs somelier. Vei putea, astfel, sa obtii un loc de munca în hoteluri si restaurante de cinci stele, oriunde în lume.

Categorii
Date de contact
0756023928
Aleea Pescarus, nr. 1, sector 1, Bucuresti
Distribuie