Omnia Medical Center - Clinica medicala, Bucuresti

Despre Omnia Medical Center

...
Despre Omnia Medical Center

Omnia Medical Center reuneste o echipa profesionista care îsi concentreaza în permanenta atentia asupra îmbunatatirii relatiei MEDIC – PACIENT.

Experienta si flexibilitatea personalului medical, întotdeauna la un nivel superior, sunt resursele ce asigura pacientilor servicii medicale adaptate nevoilor specifice fiecaruia.

Omnia Medical Center dispune de echipamente moderne si de un suport logistic perfomant, pe care le pune în slujba pacientilor în conditii de maxima siguranta si confort.

Oameni

Comunicarea, întelegerea si respectul sunt valorile principale ale echipei medicale Omnia Medical Center care guverneaza interactiunea cu fiecare pacient.

Fiecare membru al echipei nu se limiteaza numai la aplicarea practicilor medicale, ci contribuie la stabilirea unei comunicari cu pacientul care-i poate permite acestuia exprimarea trairilor interioare, indispensabila în supravegherea, ajutarea si îngrijirea pacientului.

Prieteni

Vizita medicala este marcata de problemele, îngrijorarile sau incertitudinile pacientilor, carora echipa medicala Omnia Medical Center este în masura sa le raspunda cu caldura, cu atentie personala si transparenta.

Unul dintre obiectivele asumate de echipa medicala Omnia Medical Center este de a îmbina activitatile profesionale cu prietenia, pentru a sprijini pacientii în cunoasterea si întelegerea tuturor datelor de diagnosticare si tratament.

Nevoia pacientului este prioritatea Omnia Medical Center pentru ca ne pasa!