One Design - Birou proiectare in urbanism, arhitectura, design interior

Proiecte case

...
Servicii

Consultanta specializata privind achizitia de terenuri si cladiriStudii de teren si studii specializateExpertize tehnice pentru constructii existenteStudii de fezabilitate pentru accesare fonduri europeneProiectare de arhitectura, rezistenta si instalatii pentru constructii noiProiecte de interventii asupra constructiilor existenteDocumentatii pentru obtinerea avizelor si acordurilor solicitate prin Certificatul de UrbanismVerificare tehnica a proiectelor de specialitateAsistenta tehnica pe perioada executiei lucrarilorPlanuri urbanistice de Detaliu (PUD) si Zonale (PUZ), Studii de OportunitatePlanuri Urbanistice Generale (PUG) si Studii de fundamentareAmenajari interioare (design interior)Design de mobilierAmenajari exterioare si peisagisticeManagement de proiect si optimizarea costurilor de investitie

...
Proiectare case

Daca ai locuit la bloc pana acum, ce-ar fi sa faci o schimbare si sa te muti la casa? Si nu in orice casa, in cea la care ai visat dintotdeauna! Alege dintre numeroase proiecte de case realizate de arhitectii One Design

  • Acasa 
  •  
  • Proiecte case

PROIECTE CASE PARTER

Tot spatiul casei va fi la parter, pentru ca tu sa poti locui intr-o casa autentica, asa cum iti doresti si iti imaginezi.

 PROIECTE CASE PARTER SI MANSARDA

Iata proiectele noastre pentru case in care mansarda joaca un rol important, in care tu te poti simti acasa.

 PROIECTE CASE PARTER SI ETAJ

Proiecte de case spatioase, care ofera Intimitate si confort pentru tine si fiecare membru al familiei tale.

 PROIECTE CASE PARTER ETAJ SI MANSARDA

Proiecte complete pentru autorizare si constructie la pret accesibil de case parter, etaj si mansarda.

 PROIECTE CASE PARTER SI DOUA ETAJE

Casa cu doua etaje este solutia optima pentru o familie numeroasa sau pur si simplu pentru cei care isi doresc mai mult spatiu.

 PROIECTE CASE CUPLATE (DUPLEX)

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa locuiesti intr-un duplex alaturi de restul familiei sau de prietenii foarte apropiati? One Design iti poate indeplini si aceasta dorinta, oferindu-ti posibilitatea de a alege dintre proiecte case duplex tip sau personalizate, in care te bucuri de tot confortul. Proiectele sunt astfel create pentru a-ti oferi intimitate si mult spatiu doar pentru tine si familia ta; Ce alte avantaje iti ofera aceste case duplex? In primul rand, putem vorbi de costuri, care sunt mult mai scazute deoarece se injumatatesc, astfel incat fiecare familie va face economii importante, fata de situatia in care ar fi fost construite doua case separate. Mai apoi, putem mentiona momentele minunate petrecute alaturi de cei dragi, pentru ca acum distanta nu mai este o problema! In acest sens, poti vizualiza portofoliul nostru care curpinde modele diverse de proiecte duplex, dar totodata ne poti contacta pentru a crea un proiect customizat, conform dorintelor si preferintelor pe care le ai. Un foarte mare avantaj pe care ti-l oferim tine de faptul ca proiectele sunt insotite de documentatia completa pentru obtinerea autorizatiei de construire, la un pret foarte accesibil. Fa-ti o casa duplex cu ajutorul One Design!

 PROIECTE CASE INSIRUITE

Proiecte de case insiruite accesibile ca pret, cu regim de inaltime parter si etaj sau parter si mansarda.

Categorii
Date de contact
0213325056; 0731533888
Str. Matei Basarab , Nr. 90, Bl. L118A, Sc.2, sector 3, Bucuresti
Distribuie