Openvision Data - service computere si solutii IT Bucuresti

Servicii consultanta IT

...
Consultanta IT

Openvision ofera consultanta pentru analiza situatiei existente si identificarea nevoilor reale si realizeaza proiectarea solutiei tinand cont de cost, de timp si de posibilitatile de integrare cu infrastructura si aplicatiile existente, oferindu-va scenarii alternative si sprijinindu-va in decizia de alegere a variantei optime.

Asigura totodata managementul proiectului folosind metode standardizate international, validate in practica de implementarile de succes realizate pana acum de catre Openvision.

Identifica si implica cele mai potrivite resurse – interne, externalizate si ale clientului – necesare in realizarea proiectului, si monitorizeaza, completeaza si configureaza infrastructura hardware, software si de comunicatii existenta.

Ce oferim

Efectuam servicii de instalare, configurare, implementare, de testare a conformitatii, precum si de optimizare a parametrilor de functionare a solutiei. Transferam, prin servicii de instruire, know-how-ul necesar catre personalul beneficiarului. Oferim servicii de consultanta in scopul validarii prin audit extern a conformitatii solutiei la standardele impuse in proiectare.

Un aspect foarte important in construirea si dezvoltarea unei infrastructuri IT securizate si stabile o constituie o planificare riguroasa si o corecta dimensionare a echipamentelor si programelor folosite, precum si a procedurilor operationale si a politicilor de securitate.

Experienta specialistilor nostri de peste 10 ani de activitate in domeniu va asigura o solutie adaptata afacerii dvs, o solutie optimizata astfel incat sa beneficiati de o productivitate maxima si de o valorificare cat mai buna a resurselor IT de care dispuneti.

Cum procedam

Analizam sistemele curente pe care le aveti si va vom oferi sfaturi cum pot fi imbunatatite performantele. Analizam cerintele viitoare ale companiei si vom propune solutii hardware, software si de infrastructura. Ne  focusam pe ROI, propunand planuri de buget detaliate pentru infrastructura IT pe durata unui an financiar, si vom avea mereu in vedere un TCO (cost total de proprietate) cat mai scazut. Dezvoltam un plan si o strategie IT concreta.

Majoritatea companiilor a facut pe parcursul anilor investitii semnificative in infrastructura IT. Serviciile de consultanta IT va pot ajuta sa evaluati starea actuala a infrastucturii, daca este corect dimensionata si configurata astfel incat sa beneficiati de maximul de performanta care vi-l poate oferi.

Ce urmarim

Identificarea si inlaturarea punctelor slabe ale sistemului informatic. Minimizarea riscurilor la care este expusa compania. Constientizarea potentialelor riscuri pe care sistemul informatic al clientului le implica in dezvoltarea proiectelor si punctele critice unde trebuie intervenit pentru a indeparta aceste riscuri. Utilizarea in conditii de siguranta a unei tehnologii de actualitate prin aplicarea unor politici de securitate care sa respecte conditiile specifice companiei dumneavoastra.

Ce obtineti

Ca rezultat al auditului se  pune la dispozitie un document cu recomandarile referitoare la schimbarile care trebuie facute in cadrul structurii sistemului informatic prezent. Raportul are la baza analiza riscurilor pe care le prezinta statiile de lucru, serverele si intreaga retea. Evaluarea va evidentia potentialele erori si/sau brese de securitate prezente in sistemul informatic.