Opera Dental-clinica stomatologica-Bucuresti

Estetica dentara

...
Albire dentara

Albirea dentara este cea mai rapida si facila metoda de a-ti schimba zambetul. Dintii albi iti ofera incredere in tine si dau senzatia de sanatate, curatenie si tinerete.Nuanta de alb a dintilor este specifica fiecarui individ, precum coloritul parului sau al ochilor.

Cu trecerea timpului, cromatica dentara naturala are de suferit din cauza unui cumul de factori, printre care alimentatia sau fumatul.

Albirea dentara este recomandata cu precautie atunci cand esti insarcinata, esti diagnosticat/a cu boli gingivale sau sensibilitate crescuta a dintilor, sau sunt cunoscute probleme de toleranta la peroxid.

Albirea dentara are efect doar asupra dintilor naturali. In cazul in care ai un implant, o coroana dentara sau o plomba, pentru acestea albirea nu va functiona.

Albirea dentara poate rezista pana la 2 ani, pentru un pacient care are un stil de viata sanatos.

Exista doua tipuri mari de albire dentara pe care ti le putem oferi in cadrul clinicii noastre. Poti opta pentru albire dentara realizata la domiciliu, sau pentru albire dentara in cabinet.

Albirea dentara cu gutiere (realizata la domiciliu) presupune purtarea pe durata noptii a unor gutiere realizate in laborator si umplute in prealabil cu un gel cu proprietati specifice.

Durata tratamentului variaza intre 10 si 14 zile.

Albirea dentara in cabinet presupune un timp redus de tratament, de maxim doua ore.

Gingiile, buzele si obrajii sunt protejati, in timp ce dantura este acoperita cu un gel pe baza de peroxid de oxigen.

Gelul este activat cu ajutorul unei lampi cu plasma. Efectul este imediat, dureaza pana la 2 ani, procedura fiind efectuata sub atenta observatie medicala.

Beneficii:

  • Transformare imediata – Nu este nevoie de mult timp si nici de pregatiri minutioase. Vii in cabinet si in doar 2 ore pleci cu un zambet nou, stralucitor. Singura conditie este sa ai o dantura sanatoasa.
  • Durabilitate – Dupa procedura de albire dentara, indiferent de tipul pentru care optezi, poti pastra efectele timp de peste un an si jumatate. Daca ai un stil de viata sanatos si eviti alimente precum sfecla rosie, ai toate sansele de a-ti pastra zambetul stralucitor o perioada foarte indelungata.
  • Intinerire – Pacientii care aleg albirea dentara sunt de parere ca aceasta procedura intinereste. Cand ne reintalnim pentru controlul stomatologic regulat, acestia ne povestesc cu incantare ca albirea i-a facut sa para mai tineri si mai sanatosi in ochii cunoscutilor. Astfel, printr-o procedura non invaziva, dar cu rezultate umitoare, se obtin efecte comparabile cu alte transformari estetice faciale mult mai complexe.

...
Estetica Dentara (Cosmetica Dentara)

         ESTETICAAi doar o singura sansa de a lasa prima impresie.

Tinuta, atitudinea si zambetul, te definesc. Un zambet perfect creste stima de sine si sansele de succes in orice domeniu. Dispunem de cea mai noua aparatura, de medici de top, de materiale revolutionare, de tehnici inovative si nedureroase. Impreuna, definim si decidem cea mai buna solutie, zambetul de vedeta fiind doar la un pas distanta.

Fie ca alegem fatete dentare, coroane ceramice sau doar o simpla albire, medicii nostri sunt pregatiti sa-ti ofere o experienta de top.

Toate tratamentele estetice sunt minim-invazive, nu presupun spitalizare, iar reactiile alergice si contraindicatiile sunt extrem de rar intalnite. Interventiile noastre sunt rapide, timpul de recuperare fiind minim.

Fatetele dentare

Uneori, o simpla albire dentara nu-ti transforma radical zambetul.

Daca ai avut un accident in urma caruia dantura ta a fost afectata, daca dintii tai nu sunt aliniati sau nu au o forma regulata, sau poate nu esti multumit de culoarea lor, fatetele dentare pot fi solutia ideala pentru tine.

Fatetele sunt masti foarte subtiri, ce imita aspectul natural al dintelui si care se monteaza pe partea exterioara a acestuia, pentru a-i ajusta aspectul.

Numarul oamenilor care opteaza pentru acest gen de tratament este in crestere, deoarece procedura este minim invaziva, delicata, rezultatele fiind longevive.

Un alt aspect demn de luat in seama este culoarea constanta in timp.

Dintii nu sunt afectati si nu devin mai sensibili.

Tratamentul se face fara anestezie, fiind complet nedureros.

Există două tipuri de fațete pentru care poți opta: prep sau no-prep.

Fațetele prep implica șlefuirea dintelui și sunt recomandate persoanelor care au o dentiție voluminoasă.

Fațetele no-prep se montează direct pe dinte, fără șlefuire în prealabil.

În general, daca apelezi la noi pentru aplicarea fatetelor dentare, sunt necesare minim trei vizite la Opera Dental.

La prima întâlnire, stabilim de comun acord ce tip de fațete este cel mai potrivit pentru tine.

La a doua intalnire pregatim dintii, ii curatam si luam amprentele pentru viitoarele fatete. La ultima noastra intalnire, iti montam fațetele si deja esti gata sa-ti etalezi noul zambet.

Beneficii:

  • Procedura minim invaziva – fatetele dentare conserva structura dintilor, redandu-le intr-un mod natural frumusetea. Fatetele nu provoaca durere si nu afecteaza dintii, redandu-ti in mod confortabil un zambet de vedeta, perfect si stralucitor.
  • Rapiditate – Suntem determinati sa-ti oferim in cel mai scurt timp un zambet cel putin la fel de pretios ca si timpul tau. Procedeul este simplu, rapid si nedureros.
  • Durabilitate – Desi timpul necesar pentru montarea fatetelor este scurt, iti oferim garantia durabilitatii. Dupa ce fatetele iti sunt aplicate, poti sa nu-ti mai faci griji un timp indelungat in legatura cu dintii patati, ciobiti, crapati sau nealiniati. Opera Dental iti ofera garantie de ?? ani pentru fatetele dentare.

...
Coroane dentare

Coroanele dentare ceramice au capacitatea de a inlocui un dinte pierdut din punct de vedere structural si functional. Tinand cont de estetica, dar si de fiabilitate, ceramica este cea mai avantajoasa alegere pentru o restaurare dentara.

Printre cele mai importante avantaje ale alegerii unei coroane ceramice se numara posibilitatea de a imita fidel dintitia naturala – gama variata de culori si grade de transparenta a materialului.

Totodata, ceramica are o rezistenta recunoscuta in procesul de masticatie. La ora actuala se folosesc mai multe tipuri de coroane dentare, in functie de materia prima din care sunt confectionate. Este de inteles ca alegerea tipului de ceramica determina in mod direct perioada de folosire si estetica.

Materialele pe care le folosim in clinica noastra sunt consacrate pentru pastrarea coloristicii si durabilitate, precum si pentru biocompatibilitatea cea mai ridicata.

Perioada de acomodare in cazul coroanelor dentare este scurta, in timp acestea devenind insesizabile pentru pacient.

Coroanele dentare se comporta precum dintii naturali, o igiena riguroasa si vizitele regulate la dentist asigurand perenitatea lucrarii.

Beneficii:

  • Durabilitate – In cabinetul nostru folosim doar materiale ceramice de top, cu cea mai buna rezistenta in timp.
  • Naturalete – Pentru ca o lucrare sa arate natural si sa nu se distinga fata de dintii vecini, coloristica are o importanta definitorie. Astfel, ceramica pe care o utilizam in clinica pune la dispozitia pacientilor o gama larga de nuante. Totodata, gradul de transparenta al dintelui, o alta caracteristica de luat in seama in momentul efectuarii unei lucrari, poate fi ales dintr-o paleta foarte variata.
  • Biocompatibilitate – In timp, vei observa ca materialele si forma coroanelor tale dentare se integreaza perfect cu organismul tau, nefiind necesara nicio proceducra suplimentara de intretinere a lucrarilor, fata de cum iti ingrijesti restul dintilor.