PI MON SERV COM - Servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie in Bucuresti

Dezinfectie

...
Dezinfectie institutii private Bucuresti

Serviciile noastre de dezinfectie Bucuresti se adreseaza tuturor institutiilor din mediul privat. Igienizarea si decontaminarea suprafetelor cat si a mediului din institutiile private previne si combate raspandirea bolilor infectioase.

Recomandam actiuni de dezinfectie periodica, mai ales in circumstantele noilor virusi cu care ne confruntam zilnic. Realizam dezinfectii pentru combaterea raspindirii virusului COVID-19.

Oferim servicii de dezinfectie Bucuresti pentru institutii private atat prin pluverizare cu substante adecvate fiecarui spatiu cat si prin nebulizare.

...
Dezinfectie spatii comerciale Bucuresti

Pentru servicii de dezinfectie Bucuresti in spatii comerciale (mall-uri si magazine de orice marime) apelati cu incredere la specialistii nostri in tratamente curative si preventive.

Apeland la serviciile noastre de dezinfectie Bucuresti asigurati personalului cat si clientilor o igiena ireprosabila si preveniti raspandirea micobilor.

Operatiunile de dezinfectie pot fi realizate zilnic, lunar, trimestrial sau ori de cate ori este nevoie.

...
Dezinfectie institutii de stat Bucuresti

Experienta in servicii DDD ne recomanda pentru serviciile profesionale de dezinfectie Bucuresti in institutii de stat. Folosim dezinfectati autorizati de Ministerul Mediului care, in functie de nivelul cerut de institutie, actioneaza imediat si distrug microbii, inclusiv sporii bacterieni.

Acordam o atentie deosebita institutiilor de invatamant, serviciile noastre de dezinfectie Bucuresti care au loc in scoli, crese si gradinite fiind realizate de personal specializat cu substante care combat si previn raspandirea bolilor contagioase si a celor parazitare.

Pentru servicii de dezinfectie Bucuresti, apelati la specialisti.

Categorii
Date de contact
0727524308; 0727524020
Splaiul Unirii, nr. 160, corp ADM, parter, cam. P1, sector 4
Distribuie