Piromania International

Artificii exterior

...
Foc de artificii Mini Piro

Mini Piro

Evolueaza la sol sau la 50 metri de sol. Mini Piro alaturi de Clasic Piro sunt focurile de artificii cerute pentru evenimente mici si cu buget mic cum ar fi nuntile, botezurile si petrecerile mici de firma.

...
Foc de artificii Clasic Piro

Doritorilor de petreceri reusite le oferim cateva clipe de vis. Spectacolul incepe cu 2 fantani arteziene ce arunca jerbe de scantei aurii la 5 m inaltime continuand cu o serie de bombite(100 bucati) ce explodeaza pe cer.

...
Memo Piro Foc de artificii

Denumirea este foarte sugestiva si induce scopul acestui spectacol, cateva clipe memorabile care sigur va vor desfata privirea si simturile.

 

Aceasta combinatie contine numai efecte pe cer la medie si mare inaltime, si este compus din 100 bombite de 50 mm, 50 de bombite de 75 mm si 50 bombite de 100 mm.

...
Fantezii explozibile Foc de artificii

Este varianta care se stabileste de specialistii nostri numai impreuna cu clientul pentru a oferi un spectacol incredibil adaptat la cele mai sofisticate pretentii si cerinte.

 

Evenimentul va deveni unul plin de fericire si lumina. Efectele pirotehnice spectaculoase vor impresiona privitorii prin cadenta deosebita si explozii pline de culoare.

Categorii
Date de contact
0722380636; 0728096098; 0213323704
Str. Imparatul Traian, nr. 5, sector 4, Bucuresti
Distribuie