Plase Insecte Ieftine, Rulouri Exterioare, Rolete Interioare

Rulouri Exterioare din Aluminiu

...
Rulouri de Exterior Aplicate

Rulouri exterioare aplicate din aluminiu sunt integral din aluminiu iar caseta are doar forma ovala la 45°. Lamelele rulourilor exterioare aplicate pot avea o dimensiune de 39 mm respectiv 55 mm si sunt umplute cu spuma poliuretanica care asigura o izolare fonica si termperatura constanta. Cel mai des intalnite si folosite dimensiuni pentru lamelele rulourilor exterioare este cea de 39 mm, deoarece o fereastra sau o usa din pvc nu necesita o grosime a lamelei mai mare de 39 mm.

Rulourile exterioare aplicate se monteaza pe tamplaria din pvc sau aluminiu deja existenta si pot fi realizate la firma noastra doar din aluminiu. Rulourile exterioare ofera o izolare termica si fonica foarte buna, precum si o protectie sporita a locuintei dumneavoastra. Caseta este din aluminiu si are forma ovala sau tesita la 45?. Lamelele sunt fabricate din aluminiu cu dimensiunea de 39 mm sau de 55 mm si sunt umplute cu spuma poliuretanica. Actionarea poate fi electrica cu butonelectrica cu telecomanda si prin aplicatie pe telefon cu actionare de la distanta precum si manuala cu snur. Caseta este fabricata din tabla galvanizata si este tesita la 45? oferind un aspect si un design placut privit din exterior

...
Rulouri de Exterior Suprapuse

Acest tip de jaluzele exterioare suprapuse din aluminiu poate fi montat doar atunci cand este montata tamplaria.

Pentru acest tip de rulouri exterioare suprapuse putem spune ca se pot monta doar odata cu montarea termopanului, a tamplarie pvc sau din aluminiu. Lamelele acestui tip de rulou exterior sunt din aluminiu iar caseta este din pvc dur. Aceste rulouri exterioare pot veni cu plasa de insecte incorporata cu acelasi bonus oferit si celor aplicate.

Aceste rulouri de exterior suprapuse necesita montarea odata cu tamplaria din pvc sau aluminiu pentru a forma un sistem compact si rigid pentru casa sau apartamentul dvs. Despre aceasta jaluzea exterioara suprapusa mai putem spune ca au cel mai ingenios sistem de prindere care pot fi cu bride prinse de tavan sau grinda.

Caseta ruloului de exterior suprapus este montata in interior iar controlul acestui tip de rulou suprapuse se poate face manual sau electric. Rulourile suprapuse sunt disponibile in mai multe culori ral, fiind recomandata aceeasi culoare ca si cea a tamplariei pvc.

...
Rulouri de Exterior Antiefractie

Rulouri din Aluminiu Antiefractie sunt doar din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic si pot fi comandate pe diferite culori atat lamelele, ghidajele, caseta cat si accesoriile componente. Pentru acest sistem de rulouri exterioare din aluminiu antiefractie puteti opta atat pentru varianta manuala cu tabachera si snur sau manivela cat si pentru varianta electrica cu buton, telecomanda sau aplicatie mobila disponibila atat pe Android cat si iOS.

Acest tip de rulou exterior antiefractie este singurul model care poate fi utilizat la apartamentele de la parter-ul blocurilor care nu au gratii sau alte solutii pentru siguranta, la stand-uri ale firmei pe care o administrati si doriti pe langa camerele de supraveghere si o siguranta sporita.

Acest model de rulou exterior este testat in cel mai riguros mod de catre inginerii nostri in acest domeniu tocmai pentru a oferi siguranta locuintei dvs. sau al biroului. Aceste rulouri exterioare antiefractie din aluminiu sunt special gandite in asa fel pentru ca blocajul special al sistemului antiefractie sa fie cat mai rezistent si sa ofere liniste deplina in privinta sigurantei dvs.

Aceste rulouri exterioare antiefractie pot fi montate atat cu blocaje cu arcuri, bolt-uri, cleme, yale si alte sisteme disponibile in momentul in care veti face comanda sau un agent se va prezenta la dumneavoastra pentru masuratori exacte.

Ca si variante de rulouri exterioare antiefractie puteti opta cum am spus si mai sus pentru urmatoarele variante:

  • rulouri exterioare antiefractie cu sistem pentru autoblocare cu arc pentru varianta manuala
  • rulouri exterioare antiefractie cu butuc si cheie care poate fi tot pentru varianta manuala
  • rulouri exterioare antiefractie cu cleme pentru varianta electrica atat pentru cea cu buton cat si pentru cea cu telecomanda sau aplicatie disponibila pentru Android si iOS