PNG Distribution - Transport rutier, naval si aerian de marfuri, Bucuresti

Transport rutier

...
Camioane complete (FTL)

În regim de exclusivitate putem deservi orice ruta, atât pe teritoriul Uniunii Europene, cât si în tari extracomunitare (Turcia, Elvetia, Norvegia, Ucraina, Serbia, etc).În functie de preferintele clientului, camioanele pot fi tip prelata sau duba.

...
Grupaje (LTL) si colete

Reteaua ampla de parteneri ne permite sa putem organiza transporturi pe orice ruta din Europa, cu autovehicule adaptate nevoilor clientului.Fie ca este vorba de import, export sau transport între oricare din tarile Europei, nicio provocare nu este prea mare pentru noi.

Camioanele, camionetele si vanurile angajate pot transporta o mare varietate de marfuri (generale, mobilier, materiale de constructii, echipamente industriale si agricole, electronice si electrocasnice, piese de schimb, efecte personale, etc), indiferent de modul de ambalare (paleti, colete, cutii de carton sau lemn, legaturi, role, vrac).

...
Transporturi frigorifice

Va putem pune la dispozitie solutii de transport marfa la temperatura controlata pe întreg teritoriul Europei pentru produse farmaceutice, marfuri refrigerate, congelate, alimentare, flori, etc. Toate tipurile de camioane frigorifice propuse pentru transport au posibilitatea printarii raportului de temperatura, cât si asigurare CMR valabila.

...
Transporturi agabaritice

Oferim servicii complete de transport agabaritic, cu trailere cu 2-9 axe, cu platforme joase, trailere modulare si cu rampe proprii pentru marfuri agabaritice de orice fel, cu asigurarea escortelor si achizitia tuturor autorizatiilor de drum necesare.Toti conducatorii auto angajati sunt calificati si detin atestate pentru transporturi agabaritice.

...
Transporturi ADR (marfuri periculoase)

Va putem oferi servicii de transport de marfuri periculoase, cu camioane si vanuri specializate, echipate si autorizate ADR.Conducatorii auto detin atestate ADR si sunt instruiti sa poata solutiona orice situatii care pot aparea pe durata transportului.