Copy Service - Service copiatoare, imprimante si multifunctionale Bucuresti

Service imprimante, service copiatoare

...
Service la cerere - (solicitare ocazionala)

 Executam reparatii copiatoare, reparatii imprimante si reparatii multifunctionale in cel mai scurt timp de la sesizarea dvs.  Se recomanda acolo unde aparatele nu sint foarte solicitate, regimul de lucru fiind sub cel recomandat de producator (calculatoare, masini de scris, sisteme de comunicatii, ghilotine, fax-uri termice sau inkjet, precum si imprimante si copiatoare de mica viteza)  Prin interventia la cerere se inlatura defectele pentru care s-a facut sesizarea si se face o revizie a echipamentului (curatare, ungere, reglaje).  Tarifele pentru reparatie difera foarte mult in functie de complexitatea interventiei si sint in general mai mari decit cele practicate in cazul contractelor de service. In cazul in care reparatia este prea complexa pentru a fi efectuata pe teren, sau spatiul este impropriu pentru asa ceva, echipamentele vor fi transportate la sediul nostru de service unde vor fii depanate in cel mai scurt timp.  Se asigura si o garantie a interventiei de o luna de zile.

...
Contract de service lunar

 Contract de service lunar - asigura : manopera , revizie , deplasarea , constatare.

  - se recomanda acolo unde regimul de lucru este constant, comparabil cu cel recomandat de producator , calitatea copiilor este importanta si este necesar ca aparatele sa functioneze ireprosabil si fara intreruperi datorate defectelor sau calitatii necorespunzatoare. Se asigura revizii periodice.

...
Contract de service total

 Contract de service total - asigura : manopera , revizie , deplasarea , constatare, piese de schimb, consumabile.

  - se recomanda in cazul aparatelor relativ noi (1 - 5 ani), care nu au grad mare de uzura la preluarea in service, calitatea este foarte inportanta si este necesara o siguranta sporita in functionarea fara intreruperi datorate aprovizionarii cu piese si consumabile. Totodata se evita imobilizarea unor mari sume de bani in stocuri de piese si consumabile care sa asigure continuitatea functionarii aparatelor.