PromoPVC.ro - Termopane Rehau, Salamander, Veka si accesorii, Bucuresti

Glafuri

...
Glafuri Interior

Pierderile de caldura sunt motivul principal pentru instalarea tamplariei PVC, insa indiferent de calitatea montajului tamplariei, exista posibilitatea aparitiei acestui fenomen, in lipsa unui sistem de protectie a peretilor si ferestrei. De aceea,glafurile de interior din PVC reprezinta o solutie perfecta atat pentru valoarea estetica pe care o confera finisajelor si design-ului interior, cat si pentru izolarea termica.

Glafurile de interior au suprafata laminata, de aceea sunt rezistente la umezeala, temperaturi inalte si zgarieturi si sunt usor de intretinut. De asemenea, ofera un grad sporit de protectie impotriva apei care ar putea patrunde sub tocul tamplariei, macinand stratul de spuma poliuretanica, in special in bucatarii si bai.

...
Glafuri Exterior

Pentru a conferi un grad sporit de protectie impotriva infiltratiilor si pierderilor de caldura este necesara montarea glafurilor de exterior, ca accesoriu al tamplariei PVC. Totodata, glafurile reprezinta un element de finisaj asupra partii inferioare a tocului (unde se incarca cu spuma poliuretanica).

De asemenea, glafurile de exterior ofera un plus de confort si intimitate. In lipsa glafurilor de exterior, nivelul umiditatii creste mai ales in zona zidului din partea inferioara a tocului. Chiar daca operatiile de asamblare a ferestrelor au fost corect efectuate, exista posibilitatea aparitiei de infiltratii. Fenomenul are drept cauze suprafetele orizontale din beton, care nu asigura o impermeabilitate buna la apa.