Promo PVC - Productie si comercializare termopane Bucuresti

Termopane Salamander

...
Termopane Salamander

Termopanele Salamander sunt capabile sa faca fata oricaror conditii dure de utilizare, materialul PVC folosit veste de o calitate superioara si ofera o rezistenta foarte buna la intemperii dar si la variatiile mari de temperatura.

Design-ul sistemului de Termopane Salamander este impresionant, tehnologia încorporata îmbunatateste semnificativ confortul vietii si reduce costurile pentru energie. Sistemul cu 5 camere de aer, cu o latime constructiva de 76 mm, ranforsarile metalice de dimensiuni mari, asigura stabilitate si excelenta izolare energetica.

Sistemul cu garnituri duble, integrate in procesul de productie ofera o protectie fonica deosebita si asigura o protectie termica excelenta.

Tamplaria termopan Salamander este din ce in ce mai cauta in ultimi ani datorita calitati pe care o mentine si chiar dupa ce pe timp de criza firmele
celelalte au facut rabat la calitate pentru a venii cu preturi competitive Salamnder nu a lasat deloc din standardele sale si produce in continuare profile pentru tamplarie termopan de calitate superioara.